18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Hierarchia
Kultywator92 • 2014-02-11, 18:08
Ćwiczenia z nawigacji na Akademii Morskiej

- Czy wiecie jaka jest wasza hierarchia podczas praktyk na Nawigatorze?
1. Kapitan
2. Starszy Oficer
3. I - III oficer
4. Misiek
5. Bosman
6. Bóg
7. Biała Kiełbasa
8. Gówno miśka
9. Jesteście wy
A wiecie kto to jest misiek? Pies kapitana.

Zerżnięte z twarzoksiążki
Zgłoś
Cyjanek 2014-02-12, 19:28 1
Cytat:

I na chuj wam te piwa?

Bo... Bongman
Zgłoś
drogbakis 2014-02-12, 19:36
Ja zamiast bosman przeczytałem bongman stąd nie dziwią mnie te komentarze
Zgłoś
CNN 2014-02-12, 19:38
Śmiech śmiechem , ale ja jestem na AM w Gdyni i tam to trzeba do tych praktyk (prawdziwych, nie to co pucowanie statku przed rozpoczęciem roku akademickiego) dotrwać
Zgłoś
DLS 2014-02-12, 19:55
Jebać gwiazdojebów
Zgłoś
job_twaju_mać 2014-02-12, 20:50 1
CNN napisał/a:

Śmiech śmiechem , ale ja jestem na AM w Gdyni i tam to trzeba do tych praktyk (prawdziwych, nie to co pucowanie statku przed rozpoczęciem roku akademickiego) dotrwać

W Szczecinie też, najpierw Nawigator na 2 semestrze, na 3 Dar Młodzieży, w międzyczasie promy, a na 3 roku we własnym zakresie lub co to szkoła zaoferuje. Pozdrawiam AM'ke, zdrowo pojebana uczelnia, ale nie zamienię jej na żadną inną .

Nie nie błoje się
Zgłoś
lolkokminek 2014-02-12, 20:58
i co chlopcy, ktora mi polecicie? Mam zamiar sie wybrac na nawigacje w tym roku
Zgłoś
mareczex093 2014-02-12, 20:59 1
Miały być warny za nadużywanie Bongmana... Za maście od bulu dupy też i kurwa nie wiedzę żeby ktoś dostawał... A ja dostaje za to, że raz jedno słowo wyróżniłem pisząc je dużymi literami?

Śmiech.. to po jaki chuj było udostępniać regulamin na główną?
Zgłoś
job_twaju_mać 2014-02-12, 21:18 1
lolkokminek napisał/a:

i co chlopcy, ktora mi polecicie? Mam zamiar sie wybrac na nawigacje w tym roku

Polecam ci tą w Szczecinie jak i w Gdyni. Niby w Gdyni łatwiej jest z praktykami. Nauczysz się tego samego, bo obie uczelnie muszą trzymać się STCW (międzynarodowej konwencji o wymaganiach w zakresie wyszkolenia marynarzy, wydawania im świadectw oraz pełnienia wacht). Nie jest jakoś specjalnie lekko, ale będziesz miał satysfakcję i o wiele pewniejszą przyszłość niż po większości polskich uczelni, no ale coś kosztem czegoś...

Nie nie błoje się
Zgłoś
ZiggyChajzer 2014-02-12, 22:14
Na nawigeju dalej ten mlody pedal jest kapitanem? Nazwisko pytacostam? Poza tym pamietam codzienne white power - biala kielba do porzygu, ze juz wszyscy woleli chleb z dzemem wpierdalac
Zgłoś
Tomek129 2014-02-12, 22:27
A walcie się. Dzisiaj właśnie z tej uczelni wyleciałem....
Zgłoś
job_twaju_mać 2014-02-12, 22:51
Mr Tornister napisał/a:

Na nawigeju dalej ten mlody pedal jest kapitanem? Nazwisko pytacostam? Poza tym pamietam codzienne white power - biala kielba do porzygu, ze juz wszyscy woleli chleb z dzemem wpierdalac

A nie Portka? To chyba ten młody, który nie rozmawia z kadetami bezpośrednio tylko przez jakiegoś przydupasa.

Nie nie błoje się
Zgłoś
dulek93 2014-02-13, 1:39
Bongman to parówa ! i oooo Lala

)
WOLNOŚĆ SŁOWA DLA SADISTICA!
Zgłoś
Sqrvviel 2014-02-13, 17:17
Jedno Bongmanowi trzeba przyznać (nie to żebym mu lizał dupę) ma gość sporo dystansu do siebię inni już dawno by odwalili focha czy zrobili coś równie męskiego z tego powodu należy mu się choć trochę szacunku
Zgłoś
NcLR 2014-02-14, 0:36
job_twaju_mać napisał/a:

W Szczecinie też, najpierw Nawigator na 2 semestrze, na 3 Dar Młodzieży, w międzyczasie promy, a na 3 roku we własnym zakresie lub co to szkoła zaoferuje. Pozdrawiam AM'ke, zdrowo pojebana uczelnia, ale nie zamienię jej na żadną inną .

Pozdrawiam kolegę

Tomek129 napisał/a:

A walcie się. Dzisiaj właśnie z tej uczelni wyleciałem....

A ja we wtorek obroniłem:D
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów