Nie każdemu wychodzi zbijanie piątek
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
czy na tej skurwialej stronie jest jakis temat, gdzie w komentarzach nie odmienia sie polaczek, cebula, hejter albo gimbus przez wszystkie przypadki? przeciez wy przyglupy macie gowno zamiast mozgu
oozyxak0o napisał/a:
Ja w polaczkowie nikomu nie przybijam high five,nie wiadomo ktory przybije a ktory nie,jak nie przybije to sie wychodzi na glupka,poza tym w tym kraju kazdy wkurwiony chodzi po narkotykach wiec nad czym sie tu zastanawiac
Największe chamstwo, gdy ktoś specjalnie nie przybije piątki, patrząc Ci centralnie w oczy, albo udaje, że nie widzi że zostawił Cię "hanging". High Five to taki uniwersalny znak koleżeństwa, więc każdy kto nie przybije, powinien zarobić w tytę.
- Yoda
Wszystkie zamieszczone przeze mnie komentarze to tylko i wyłącznie satyra. Nie mają nic wspólnego z moimi poglądami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów