Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Masz na myśli serię "Gateway in Stockholm"??
Pamiętam pierwszą i drugą część (2000 rok czy coś w tej okolicy):
1. Porsche 911 -
2. Supra i Cosworth -
to samo przyszło mi do głowy czyi seria gateway in stockholm
Masz na myśli serię "Gateway in Stockholm"??
Pamiętam pierwszą i drugą część (2000 rok czy coś w tej okolicy):
1. Porsche 911 -
2. Supra i Cosworth -
Klasyka!
O widzę Wysyp pedałów z fiatów i opluf
No pedałów też dużo u nas, ale głównie buraków w wieśwagenach passerati 1.9 TDI. Do krytyki opla muszę się przypierdolic bo jest takie coś jak OPC, i co prawda tylko V6 Turbo ale mam w swoim 360 kuca.
Stan umysłu typowej motopizdeczki i tyle w temacie.
No tak, bo jedynym czym możesz się bawić w swoim chujowym życiu, to laptop i walenie swojego 10cm kutasika...
Lepsze to niż żiguli i kamazy twoich czerwonych braci. Bardziej pedalskie jest zapierdalanie pralek i gwałcenie psów nazistowskich Ukraińców. Jak wam operacja specjalna idzie?
Bo to ma sens. Jak ukradnijcie nazistom wszystkie lodówki to im się jedzenie popsuje. Ach ta sowiecka myśl.
Walisz konia do słów tego śmiecia Dudy, że szanuje ukrów i to są nasi bracia? Nie pracujesz pewnie, to z podatków takiego śmiecia nie utrzymuje się tego ukraińśkiego ścierwa.
Z mojego z resztą też, bo nie płacę podatków w kraju tych cebulaczków.
Jak odzyskam prawko tzn za jakieś 4 lata to chciałbym się z nim pościągać gdzieś w Polskim mieście
Wiem prawko szybko znów stracę, ale uwielbiam łamać przepisy drogowe i to mnie kręci
A ty dalej pedaluj na rowerze tempy huju, nigdy nie zrozumiesz o co chodzi w takim zapierdalaniu.
tacy jak ty zapierdalają 20 lletnim passatem 1.9 tdi albo skodą octavią w gazie, bo to v10 będziesz jedynie oglądał na tvn turbo polaczku
No tak, bo jedynym czym możesz się bawić w swoim chujowym życiu, to laptop i walenie swojego 10cm kutasika...
Walisz konia do słów tego śmiecia Dudy, że szanuje ukrów i to są nasi bracia? Nie pracujesz pewnie, to z podatków takiego śmiecia nie utrzymuje się tego ukraińśkiego ścierwa.
Z mojego z resztą też, bo nie płacę podatków w kraju tych cebulaczków.
Sosna czy ty naprawdę wiesz co piszesz? Tyle nienawiści bez konkretów. Chyba mi ciebie żal…
A ty dalej pedaluj na rowerze tempy huju, nigdy nie zrozumiesz o co chodzi w takim zapierdalaniu.
Mam prawko dłużej niż ty jesteś na tym łez padole, świński pomiocie. Od zapierdalania są tory, a nie ulice pełne ludzi i czyjejś własności. I dlatego, ze względu na takich typów jak ty, jestem za opóźnioną aborcją.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów