📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ty mi mówisz, że to sadistic, ja odpowiem, że to zbieranina gimbusów z kwejka wrzucających tematy, które nie mają ŻADNEGO powiązania z jej założeniem... "sadistic"...
Nemomen
perkusje grał kamerzysta, potwierdzone info
Browar, zajebisty kawałek do auta, biegania, na rower...
Ok natomiast ja szukam tego kawalka w wykonaniu ... no wlasnie nie mam pojecia co za kapela ale w teledysku graja w jakims chyba barze i za kratkami (siatka) lub czyms takim wokalista dosc mlody. Jak ktos znajdzie i da link tutaj gwarantuje krate zimnego piwa z piana na 2 palce
guitar center jest zajebiste, moze i wyjebali polowe mniejszych lokalnych sklepikow ale to jest miejsce gdzie kazdy kto na czymkolwiek gra lub ma wspolnego z muzyka znajdzie cos dla siebie. bierzesz les paula czy stratocastera z gornej polki i odlatujesz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów