Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kolego, mowa jest o kibelkach a prezentujesz grafikę o łazienkach. No jest pewna różnica choć wiadomo że w dużej części łazienka współdzieli pomieszczenie z kibelkiem. Mimo wszystko...
Ale jednak świadczy to o pewnym zacofaniu.
Nie sądzę by ktoś kto nie ma łazienki miał kibel
Ale jednak świadczy to o pewnym zacofaniu.
Nie sądzę by ktoś kto nie ma łazienki miał kibel
no wiesz...
a za łazienkę miednica z wodą grzaną na kaflowym piecu...
Śmiejcie się śmiejcie ale Polskiej kinomatografi jeszcze do tego bardzo daleko, nie mówię że to ambitne kino ale gwiezdne wojny z lat 70-80 maja lepsze efekty niż Polskie superprodukcje..
Nie tylko kinematografia, też wiele innych Polskich przedsięwzięć jest niskich lotów. Brak hajsu? Nepotyzm? Podcieranie dupy szkłem przy zatrudnianiu specjalistów?
a co to za film ?jak sie wabi ?
Tik Tik Tik
powaga: en.wikipedia.org/wiki/Tik_Tik_Tik_(2018_film)
... Jak kręcono film Miasto 44, to trzeba było wynająć czeską firmę aby zrobiła efekty specjalne, bo w Polszy jest tylu znakomitych fachowców cenionych na świecie, że nikt nie potrafił tego zrobić.
Tomasz Bagiński, znakomity fachowiec, ceniony w świecie, z Polszy i jego firma Platige Image
1) mapa dotyczy toalet w i poza mieszkaniem
2) mapa nie ma wiarygodnego źródła, a przynajmniej takiego nie znalazłem. Kto robił te badania, w jakich latach?
równie dobrze mógł to zrobić gimbus na wagarach
W tej dziedzinie też nie jest tak dobrze jak ci się wydaje
No może nie nam, bo ich nie mamy
co to kurwa, mapka z rozbiorów? ty tak serio?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów