Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja wiem że większość sadola woli dyskografie jakiegoś ,,brudasa" ale czemu robicie taką wojnę z subkulturą Hip-Hopową a w szczególności z rapem wkładacie wszystkich raperów i wszystkie teksty do jednego wora są raperzy którzy rozwalają liryką w tekstach a w porównaniach można się zgubić niestety tacy raperzy są mniej znani lub lubiani czemu tak wasza ulubiona gimbaza oni nie lubią takiego rapu wolom coś bardziej prostaczego i mniej skomplikowanego dlatego o rapie ma się takie miano ale to nie znaczy że trzeba jak te owce pędzić a i jak można się wypowiadać o danej muzyce lub subkulturze o której się nic nie wie i nawet nie chciało się czegoś dowiedzieć
Możesz swoje myśli poskładać jakoś do kupy?
ja wiem że większość sadola woli dyskografie jakiegoś ,,brudasa" ale czemu robicie taką wojnę z subkulturą Hip-Hopową a w szczególności z rapem wkładacie wszystkich raperów i wszystkie teksty do jednego wora są raperzy którzy rozwalają liryką w tekstach a w porównaniach można się zgubić niestety tacy raperzy są mniej znani lub lubiani czemu tak wasza ulubiona gimbaza oni nie lubią takiego rapu wolom coś bardziej prostaczego i mniej skomplikowanego dlatego o rapie ma się takie miano ale to nie znaczy że trzeba jak te owce pędzić a i jak można się wypowiadać o danej muzyce lub subkulturze o której się nic nie wie i nawet nie chciało się czegoś dowiedzieć
masz tu parę znaków interpunkcyjnych, używaj mądrze: ,,,,,,,,....??!
Ej, joł modafoka! Hawudepe, jotejotpe, PLAAATON, ARYSTOTELES, joł!
Tak spłycając temat równie dobrze można by się dojebać do rock'n'rollowców heavy metalowców i innych tego typu wykonawców, że wszyscy używają gitar...
Przez takie głupie gadanie dupa mnie boli...
Są rzeczy których spłycić się nie da. Yo mój czarny bracie.
chciałbyś...Zapraszam, rzuć mi wiadro pogardy na klatę teraz.
Twojego toku myślenia na pewno się już nie da spłycić...Są rzeczy których spłycić się nie da. Yo mój czarny bracie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów