18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 18 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
Jeśli ktoś nie lubi disco po... hip-hopu to może sobie spokojnie podarować ten temat.
Oto zbiór nagrań raperów-amatorów. Podobno śpiewać każdy może, nawet jak robi to przez nos. Ale i tak najważniejsza jest ta ziomalsko-gansterska otoczka. Lansuj się ziom. Joł!

Waszka G real fuckin' gangsta!

KDK H W D P

Pasterze Służewca

De Bue

Polifonia Squad - Życie Powalone ach, te laski w tle

MDC Patologia prawdziwa patologia

IGREK er

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
karkry123 2013-09-27, 17:32
Ja tam jestem za aborcją i wczesną eutanazją jak na to patrzę
Zgłoś
o................n 2013-09-27, 17:39
W sumie gdybyś wstawił tu Eldo czy innego OSTR czy TeDe to w sumie nie zauważyłbym różnicy. Że obrażam Oesteer? Owszem, bo jego muzyka to gunwo w porównaniu z takim Eminemem czy PiKejem. I proszę nie mówić, "rze tam to hameryka, a tu Polska i poziom niższy", bo wzorujemy się na najlepszych i wymagamy najlepszego, inaczej nie pozostaje nam nic innego jak wpierdalać własne guwno.

Olso, to jest najlepszy raper w Polsce. Wiem, wiem, szanujecie papaja motzno, ale innej wersji nie było, dlatego cieszcie się tym co jest

Zgłoś
kosmozordtje 2013-09-27, 17:44
@up
"guwno"
głodnej kurwie chleb na myśli
Zgłoś
vwpassatfan 2013-09-27, 17:45
Sowy brakuje...
Zgłoś
o................n 2013-09-27, 17:46
kosmozordtje napisał/a:

@up
"guwno"
głodnej kurwie chleb na myśli

Głodny głodnemu "chlep" wypomni spermochlipie
Zgłoś
EdmundKemper 2013-09-27, 18:07
Skoro zna się tylko Peję, O.S.T.R.a, Tede i Eldo to można powiedzieć, że polski rap to gówno. I nie wzorujmy się na amerykańskim bo to dwa różne języki i dwie różne kultury. A skoro ktoś mówi, że polski rap to tylko bieda i patologia to polecam Łonę, Quebonafide, Ensona, Skorupa, Tusz Na Rękach i wielu, wielu innych.
Zgłoś
MocnyFull 2013-09-27, 18:26
zielony_kapturek napisał/a:

Ty jesteś gówno, a nie Polski Hip-Hop. Kolejny z bólem dupy...
Boli że ktoś może zarabiać czy co?

nie zesraj sie, ile ty masz lat? 15?
poki co to widać że to ty masz ból dupy.
Zgłoś
Foodman 2013-09-27, 19:20
Wkońcu TeDe ma racje
Zgłoś
lapps 2013-09-27, 19:53
EdmundKemper napisał/a:

Skoro zna się tylko Peję, O.S.T.R.a, Tede i Eldo to można powiedzieć, że polski rap to gówno. I nie wzorujmy się na amerykańskim bo to dwa różne języki i dwie różne kultury. A skoro ktoś mówi, że polski rap to tylko bieda i patologia to polecam Łonę, Quebonafide, Ensona, Skorupa, Tusz Na Rękach i wielu, wielu innych.

oj nie pierdol, ostr dobrze gra. nie przepadam za hip hopem i ostatnich jego plytek za bardzo nie sluchalem ale jazz w wolnych chwilach jest przekozacki. i fristajl tez ma fenomenalny
Zgłoś
k................a 2013-09-28, 0:11 1
Kawałek jeszcze z dzieciństwa Tedego! Prawdziwy rarytas!
Zgłoś
k................a 2013-09-28, 0:17
Masz piwko, psiwałku, bo jakiś nerwowy jesteś
Zgłoś
EdmundKemper 2013-09-28, 21:15
lapps napisał/a:

oj nie pierdol, ostr dobrze gra. nie przepadam za hip hopem i ostatnich jego plytek za bardzo nie sluchalem ale jazz w wolnych chwilach jest przekozacki. i fristajl tez ma fenomenalny

Akurat do O.S.T.R.a mam wielki szacunek, sentyment i go bardzo lubię i uważam, że Tabasko jest TOP3 polskich płyt. Ale większość niestety wymienia go razem z Peją(nie wiem czemu jego też), Dudkiem RPK, Firmą i innymi idiotami na równi.
Zgłoś
nekromantik 2013-10-03, 21:10
Zgłoś
nekromantik 2013-10-25, 19:49
Siemasz, chciałem wam przedstawić moja płytkę pt. "Nawidzony Cyrk" czysty horrorcore, zapraszam do osłuchu płytki i obejrzenia Klipu

Zgłoś
KlintMeister 2013-11-07, 22:28 1
Parodia piosenki Górala - trochę czasu.
Lepiej brzmi jak ktoś zna oryginał na pamięć

Nie było bo materiał prawie własny.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem