18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Jeśli ktoś nie lubi disco po... hip-hopu to może sobie spokojnie podarować ten temat.
Oto zbiór nagrań raperów-amatorów. Podobno śpiewać każdy może, nawet jak robi to przez nos. Ale i tak najważniejsza jest ta ziomalsko-gansterska otoczka. Lansuj się ziom. Joł!

Waszka G real fuckin' gangsta!

KDK H W D P

Pasterze Służewca

De Bue

Polifonia Squad - Życie Powalone ach, te laski w tle

MDC Patologia prawdziwa patologia

IGREK er

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
~Conscribo 2010-05-12, 17:49 2
podkład ukradli, ja bym się wstydził na ich miejscu cokolwiek kradzionego wypuszczać.. w ogóle bym się na ich miejscu wstydził

Nie lubię hejterów. I trolli.
Zgłoś
wielkiwu 2010-05-12, 17:51
"Frajery mają przejebane jak w pierdlu". To ciekawe, bo słyszałem, że ci "eMCe" dostali wpierdol na swoich blokach za ten numer i wcale się nie dziwię.
Zgłoś
eles 2010-05-12, 18:17
rozjebalo mnie to "25 lat na blokach" - debile

"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Zgłoś
K................T 2010-05-12, 18:18
Od reszty polskich raperów, poziomem nie odbiegają.
Zgłoś
Snejku 2010-05-12, 21:56
UmpaDupaTrytkiFrytki napisał/a:

Ja pomimo, że nie lubię hip hopu i pochodnych to odtworzyłem parę klipów. Niechęć do tej muzyki tylko się nasiliła...

gówno jak chuj, mówiąc krótko

No chyba Cię pojebało dziewczynko.

Posłuchaj sobie O.S.T.R. A nie słuchając peji też bym powiedział, że rap to gówno.

Abra dab, ogólnie paktofonika czy też kaliber 44 to jest rap.
Zgłoś
Alindrin 2010-05-13, 17:35 3
jak w temacie. Mam nadzieje, że sie podoba.
Zgłoś
SZMARAGDOWY CZAD 2010-05-13, 17:38
nauczyłem się rapować 2 tygodnie temu kiedy zjadłem słoik dżemu
Zgłoś
DM 2010-05-13, 17:57 1
Do tych wszystkich głupot zaprezentowanych przez "artystów" powyżej dobrym komentarzem będzie wers ze zwrotki Eldo z kawałka "Rap robię" z płyty Muzyka klasyczna (Pezeta)
"Scratche, bity, wersy, talenty z klubu na podwórku
Jedni robią głupotę, a my robimy true school"
Zgłoś
Flo 2010-05-16, 12:15 1
Jajko o trudach życia i codziennych przyjemnościach, myślę że Czosnek już się obawia.

Zgłoś
morinho 2010-07-07, 2:50
"Hola Hola, nie pokazuj tu pisora!"
Dla fanów "gangsta rapu" z pozytywnym przekazem:D
Zgłoś
1................s 2010-07-07, 5:32
O ja pierdole brak słów, jaka żenada.

Może dzieciak się nie bał bo Żurom jest tak beznadziejny jak te dziecko
Zgłoś
MmBartek92 2010-07-26, 17:24 3
Co sadzicie o tych raperach? ;d

Zgłoś
Krzysztof 2010-07-26, 17:35 1
Spuść się w Klopie

No chyba, że to miało być śmieszne to sorry.

Musi być jakaś w Piekle łatwość,
Amnestia z bólu wątpliwości,
Że nam odmówić przyjdzie rzadko,
Gdy Pan Ciemności prosi w gości.
Zgłoś
MmBartek92 2010-07-26, 17:37
@Up

Tak,chcialem zeby bylo to smieszne
Zgłoś
Vireek 2010-07-26, 18:33
Takie filmy mogą zachwycać, czy też śmieszyć tylko tych co to nagrywali i ewentualnie ich znajomych. Użytkownicy wrzucający takie ścierwo powinni zastanowić się nad dalszym korzystaniem z tego serwisu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów