18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Jeśli ktoś nie lubi disco po... hip-hopu to może sobie spokojnie podarować ten temat.
Oto zbiór nagrań raperów-amatorów. Podobno śpiewać każdy może, nawet jak robi to przez nos. Ale i tak najważniejsza jest ta ziomalsko-gansterska otoczka. Lansuj się ziom. Joł!

Waszka G real fuckin' gangsta!

KDK H W D P

Pasterze Służewca

De Bue

Polifonia Squad - Życie Powalone ach, te laski w tle

MDC Patologia prawdziwa patologia

IGREK er

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
zsakuł 2013-04-30, 3:24 3
shibahinvero napisał/a:

Czy ty też nie wiedziałeś?

tak, nie wiedziałem, że ludzie wrzucają do neta aż takie gówno

You're Never Fully Dressed Without a Smile
Zgłoś
koreapłn 2013-04-30, 6:51
autorze tego filmu:

Nie pluj chuju w telefon!!!!!!!!!!
Zgłoś
PaTis 2013-04-30, 22:26
UmpaDupaTrytkiFrytki napisał/a:

Ja pomimo, że nie lubię hip hopu i pochodnych to odtworzyłem parę klipów. Niechęć do tej muzyki tylko się nasiliła...

gówno jak chuj, mówiąc krótko

Zgłoś
masabitumiczna 2013-05-03, 13:24 5
Tak się gada, że rap to jest o niczym macie tu rap śledczy z Polski powiatowej:

Inspiracją były doniesienia medialne o ewentualnych nadużyciach przy modernizacji Skweru Niepodległości w Puławach. Proszono w nich Prezydenta Miasta Puławy o wyjaśnienie zaistniałej sytuacji. Nigdy nie odpowiedział na te pytania...

Eksa - Kocham Puławy
Zgłoś
BongMan 2013-05-03, 13:34
masabitumiczna napisał/a:

Tak się gada, że rap to jest o niczym

Tak się gada, jak z rapu słyszało się tylko "jebać policję" i "jarać blanty", czyli jedną milionową tego, co ten nurt muzyczny reprezentuje...

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
TOOM44 2013-05-03, 13:40
BongMan nie spinaj już na samym początku, może chłopak naprawde nic nie słyszał oprócz peji itp ? A od blantów prosze mi się odpierdolić
Zgłoś
BongMan 2013-05-03, 13:56
Nie spinam się, tylko przypominam że rap to bardzo obszerny i zróżnicowany gatunek

Fazi

Pih
Zgłoś
Re-c 2013-05-03, 13:58
Chuligan z niego, chodzi poławkach i nie boi się mandatu = D.
Zgłoś
N................o 2013-05-03, 15:48 1
BongMan, rap to prymitywny nurt muzyczny tworzyony przez grafomanów, ludzi z ulicy, którzy na siłę chcą się wyróżnić głosząc buntowniczne hasła. Jest to muzyka pochodząca ze slumsów L.A., najbiedniejszej i najmniej rozwiniętej pod względem umysłowym kasty tego miasta. Rap od czasów swojego powstania (lata 80) nie rozwinął się w ogóle.

Gibanie się na boki w rytm prostego bitu i 'gadania' (śpiew to to nie jest) jakiegoś murzyna nie jest dla mnie niczym fajnym.

Muzyka to dla mnie naprawdę wszystko, ale nie rap, hip-hop.
Zgłoś
BongMan 2013-05-04, 10:21
Podyskutowałbym, ale po tym
SgtPepper1942 napisał/a:

Rap od czasów swojego powstania (lata 80) nie rozwinął się w ogóle.

i po tym
SgtPepper1942 napisał/a:

'gadania' (śpiew to to nie jest)

widzę, że nie mamy o czym. Ignorancja lvl. 999.

Fazi

Pih
Zgłoś
N................o 2013-05-04, 12:06
Racja, pierdolnąłem głupotę, ale miałem prawo, bo nie siedzę w tym gatunku. Wiem jednak, że pierwsze 'czyste' zespoły hip hopowe swoją popularność zyskiwały dopiero na początku lat 80.

Może to i kwestia gustu, ale jednak sądzę, że muzyka musi płynąć. Hip hop jest drętwy, bardziej przypomina ekspresyjne kazanie księdza w rytm klaskających wiernych.

Przemawia do mnie jedynie Saul Williams, który jako jeden z niewielu ma coś do przekazania swoją gadaniną. Niektóre kawałki Gorillaz, Archive w których występuje rap też są niezłe. Ale to rzadkość.

BongMan, czy Zappa w kawałku 'Nanook Rubs it' rapuje?
Zgłoś
Polnischefuhrer 2013-05-05, 18:23
kolejna dupa z pompuj rap ... całkiem ruchable
Zgłoś
l................x 2013-05-05, 18:27 1
Kobieta + rap = porażka

Niestety, taka prawda - przynajmniej w Polsce.
Zgłoś
herbalix 2013-05-05, 18:32
znalazłbym jej oralne zajęcie żeby tak nie brzęczała
Zgłoś
P................M 2013-05-05, 18:53
Zapodałbym jej knebel z mojego kutasa, żeby już nie tworzyła takich dzieł rapowanych
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów