18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:19
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Jeśli ktoś nie lubi disco po... hip-hopu to może sobie spokojnie podarować ten temat.
Oto zbiór nagrań raperów-amatorów. Podobno śpiewać każdy może, nawet jak robi to przez nos. Ale i tak najważniejsza jest ta ziomalsko-gansterska otoczka. Lansuj się ziom. Joł!

Waszka G real fuckin' gangsta!

KDK H W D P

Pasterze Służewca

De Bue

Polifonia Squad - Życie Powalone ach, te laski w tle

MDC Patologia prawdziwa patologia

IGREK er

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Bugini 2013-05-12, 13:17 2
Jola Rutowicz polskiego rapu
Zgłoś
E................k 2013-05-12, 13:22
Jebany lanser...
Zgłoś
Deevje 2013-05-13, 10:53
Masakra, kozacko gość poleciał Początek 2:58 ale polecam słuchać od początku:D

Zgłoś
stefan szufla 2013-05-13, 22:09
Postanowiłem wrzucić według mnie zajebisty kawałek Vienia i Kosi który urywa dupę

Mam nadzieję że się spodoba
Zgłoś
sadystycznie bolesny 2013-05-13, 22:12
Nie podoba, gówno jakich wiele
Zgłoś
koreapłn 2013-05-13, 22:13
jakoś dupy nie urwało
Zgłoś
paula666 2013-05-15, 13:22 2
Jedyna prawidłowa przeróbka "piosenki" zespołu Weekend enjoy

Zgłoś
Orgasmatron 2013-05-15, 13:23
IMO tak samo chujowe jak oryginał.
Zgłoś
wowku 2013-05-15, 23:32
Wiem wiem wiem... nie wszyscy sadole przepadają za rapem ale ten wesoły kawałek w rodzinnym klimacie powinien wam przypaść do gustu.
"Miejskie ścieki, ludzie na cudze cierpienia są ślepi
Jakby ktoś im pozaszywał drutem kolczastym powieki"

miłego słuchania
Zgłoś
PoloRaulen 2013-05-16, 22:57 3

Spodoba sie każdemu sadolowi )
Zgłoś
OstatniLogin1987 2013-05-18, 9:25 3
Polski rap umiera

Normalnie o tej porze, worze się w traktorze, Normalnie o tej porze, targam z lasu brzoze

Zgłoś
artiee 2013-05-18, 9:28
Normalnie o tej porze ...rap to gówno.
Zgłoś
C................r 2013-05-18, 9:40 3
Nie lubię rapu, ale polski rap dawno umarł, kiedy przestał być opowieścią o trudach życia ludzi biednych, pochodzących z rodzin z marginesu, którzy chcą coś w swoim życiu zmienić. Teraz rap jest pieprzeniem o dupach, imprezach i "wielkiej gangsterce". Ot, kolejny sposób na zarobienie kasy na durnych małolatach z bogatych rodzin, które nagle stają się "gangsterami" mającymi wyjebane na wszystko i kradnącymi kredki z plecaków kolegów...
Zgłoś
norbi7631 2013-05-18, 9:43
pod-RAP sie po dupie
Zgłoś
Reynewan 2013-05-18, 9:45 2
Rap to nie gówno to raz. Dwa ten pajac w pinglach to nie raper to jakaś marna podróba tylko nie wiem czego bo nie chciałbym obrazić nikogo porównaniem do takiego debila.

Rey
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów