18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Jeśli ktoś nie lubi disco po... hip-hopu to może sobie spokojnie podarować ten temat.
Oto zbiór nagrań raperów-amatorów. Podobno śpiewać każdy może, nawet jak robi to przez nos. Ale i tak najważniejsza jest ta ziomalsko-gansterska otoczka. Lansuj się ziom. Joł!

Waszka G real fuckin' gangsta!

KDK H W D P

Pasterze Służewca

De Bue

Polifonia Squad - Życie Powalone ach, te laski w tle

MDC Patologia prawdziwa patologia

IGREK er

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Zikorskee 2013-05-20, 23:31
Ambitna młodzież polskiej wsi...quo vadis?
Zgłoś
artur_sz13 2013-05-22, 5:20
Nie słucham hiphopu i wiem że ten kawałek nie jest najwyższych lotów ale to pierwszy który mi się spodobał, nie zw na muzykę teledysk czy "wokal" tylko po prostu ma to coś . No i po refrenie słychać że często logujacy się użytkownik bo motywy z harda zna:D

Zgłoś
E................k 2013-05-22, 5:59
Pytanie do ciebie to portal muzyczny ?

A co do kawałka to sama prawda
Zgłoś
szunis 2013-05-22, 6:59
Jaka żenada.
Zgłoś
B................r 2013-05-22, 22:25 2

Piosenka kiboli o tym co się u nas dzieje. Może paru ludzi zrozumie że kibice-kibole to nie najgorsza zaraza w tym kraju a wiadomo kto(jak nie to w piosence będzie)

Sam nie popieram jakiś aktów wandalizmów ale nie można wrzucać wszystkich do jednego wora.

Jechanie po tusku i o problemach naszego kraju - jak się wielu przeciwników kiboli zdziwi - BEZ PRZEKLEŃSTW.

Ogólnie bardzo fajny i łatwo przyswajalny przekaz.
Zgłoś
Świr 2013-05-23, 17:14 1
"RAP" czy inne chujstwo stworzone przez kibiców wrocławskiego Śląska gimbaza atakuje po raz enty

Zgłoś
meil1 2013-05-23, 17:27
Ja pierdole czy oni nie mają uszu ?
Zgłoś
kurabezkosci 2013-05-23, 17:28 1
deprecha team
Zgłoś
t................e 2013-05-23, 17:34
MAM TRAUMĘ
Zgłoś
norbi7631 2013-05-23, 17:38
podRAP się po dupie
Zgłoś
Loaloa 2013-05-23, 18:10
W jakim to jest języku?
Zgłoś
E................k 2013-05-23, 18:14
Życiówka .. ale sadystyczne to jest płakać mi się chciało i ogolnie tak smutno że niema żadnej pomocy dla Daunów
Zgłoś
kalish 2013-05-23, 18:43
pora umierać...
Zgłoś
cys23 2013-05-23, 18:53
Nikt nie wyskoczył z oklepanym tekstem:
''przynajmniej nie siedzą w domu przed kompem'' ?

Ta w zielonym jest gruba i ruda
Zgłoś
lolownik 2013-05-27, 15:39
Goście myślą że są gwizdami rapu

Facet tutaj przestrzega hejterów, opowiada jak to on rymów nie potrafi pisać w jadącej windzie a bogactwo jego metafor... cóż, pod ocenę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem