18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Jeśli ktoś nie lubi disco po... hip-hopu to może sobie spokojnie podarować ten temat.
Oto zbiór nagrań raperów-amatorów. Podobno śpiewać każdy może, nawet jak robi to przez nos. Ale i tak najważniejsza jest ta ziomalsko-gansterska otoczka. Lansuj się ziom. Joł!

Waszka G real fuckin' gangsta!

KDK H W D P

Pasterze Służewca

De Bue

Polifonia Squad - Życie Powalone ach, te laski w tle

MDC Patologia prawdziwa patologia

IGREK er

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
saikomiki 2013-07-18, 18:51
beat dla mnie ok, wokal trochę głośność nie równo. Chyba, że taki był zamiar. To jedynie co mnie nie pasuje.

Rap 100 razy lepszy niż wszystkie te tede chuje peje i inne "reprezentuje biede".

Trzymam kciuki za sukces, może gdzieś kiedyś płytkę zrobisz/cie?
Zgłoś
Mindfuck 2013-07-18, 18:52
przypominasz mi Tede, nie ma piwa
Zgłoś
Górek 2013-07-18, 18:54
Bardzo spoko. Gdybym słuchał rapu to by mi się podobało masz niezły głos, pasowałby do metalu.
Zgłoś
GKC 2013-07-18, 18:55
Fajny kawałek, ale te przerwy co 4 wersy psują flow ;(
Zgłoś
Catch_22 2013-07-18, 18:58
Pierwszy koleś ma wokal i flow jak Zeus
Zgłoś
fine666 2013-07-18, 19:10 1
Catch_22 napisał/a:

Pierwszy koleś ma wokal i flow jak Zeus

Zgłoś
Myszka696 2013-07-18, 19:16
@catch_22
Uprzedziłeś mnie, chciałam to napisać
Ale fajne, podoba mi się! Rób swoje i do przodu
Zgłoś
Suka_Blyat 2013-07-18, 19:16 1
Eee tam, to jest lepsze

Zgłoś
jamalmax 2013-07-18, 19:26
kurwa... przypadkiem dalem ci piwo
Zgłoś
chrisonit 2013-07-18, 19:42
saikomiki napisał/a:

beat dla mnie ok, wokal trochę głośność nie równo. Chyba, że taki był zamiar.

GKC napisał/a:

Fajny kawałek, ale te przerwy co 4 wersy psują flow ;(

Taki był zamysł, przy okazji były nakładane różne efekty, a i jest to tylko wstępny miks i mastering. Nowy mikrofon w studio też sporo robi, może dodam w którymś momencie już wersje "podopinane" z racji, że udostępniłem wszystkie do ściągnięcia. Przed wersją fizyczną wszystko dopracuję.

saikomiki napisał/a:

Trzymam kciuki za sukces, może gdzieś kiedyś płytkę zrobisz/cie?

Najpierw muszę ją skończyć, sporo osób mi podpowiada żebym ją wysłał do jakiegoś label'u, ale raczej wątpię.
Zgłoś
BPG 2013-07-18, 20:16
JądroChaosu napisał/a:

łe, myślałem że będzie muzyka...

Dobrze mu pojechałeś bracie, dodaje Cię do kolegów!

Zgłoś
Zarammoth 2013-07-18, 20:40
@up: No kurwa, kalectwo umysłowe - jak nie lubisz rapu to słuchasz metalu. Tak, są tylko dwa gatunki muzyki na świecie. Poza tym, rap to głównie tekst, nie melodia i moim zdaniem również trudno to nazwać muzyką. Bez tekstu nie odróżnilibyście jednego kawałka od drugiego w "Jaka to melodia" No, a widzisz np. metale potrafią odgadnąć utwór po kilku brzdąknięciach na gitarze.
Zgłoś
Doomik 2013-07-18, 20:50 1
trochę nie kumam opisu. Wkurza Cię to, że zarabiają na rapie? Trochę to śmiech według mnie. Napisałeś też coś tam o jakichś tam "wanna be" którym brakuje hype-u, a przepraszam bardzo (bez urazy ofkors) kim Ty jesteś? To źle, że muzyka, która od zawsze była nierentowna, nagle nabiera rumieńców? Tu można raczej się zastanowić kto dostaje te hajsy. Czemu niewypał roku, dostaje potrójną złotą czy tam platynową płytę, czemu niegdyś kozaccy raperze zaczynają nagrywki, z kimś kto ma tylko fame, ale niestety brak skilla. Jeżeli chodzi o pieniądze, to VNM w Hajs się zgadza, wyczerpał totalnie temat. Powodzenia w nagrywkach. Poczytaj felietony "świadomy słuchacz", warto!
Zgłoś
coreq 2013-07-18, 20:52
A ja propsuje, dobry wokal i nienajgorsze flow,

powodzenia
Zgłoś
krystek202 2013-07-18, 20:52
Nie ma to jak bić fejmu na sadistic ale piona za rap
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem