18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Jeśli ktoś nie lubi disco po... hip-hopu to może sobie spokojnie podarować ten temat.
Oto zbiór nagrań raperów-amatorów. Podobno śpiewać każdy może, nawet jak robi to przez nos. Ale i tak najważniejsza jest ta ziomalsko-gansterska otoczka. Lansuj się ziom. Joł!

Waszka G real fuckin' gangsta!

KDK H W D P

Pasterze Służewca

De Bue

Polifonia Squad - Życie Powalone ach, te laski w tle

MDC Patologia prawdziwa patologia

IGREK er

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
lesnyxd 2013-07-20, 20:58
Gość nazywa się Wilku, a kawałek ,,Ramie w ramie" z płyty ,,Hardkor"
Co więcej, na jego facebooku jest do kupienia ta płyta za 20 zł+ wysyłka xd

I może nie uwierzycie, ale da się spaść jeszcze niżej niż to co oni nagrywają- zdissować ich facebook.com/dissynawilka?fref=ts
Zgłoś
boberror 2013-07-20, 21:04
japierdole taki gowniarz marnuje taki beat... A.O.T.P ,dla jasnosci dla nie kumatych Army of the Pharaohs ;/
Zgłoś
zaba711 2013-07-20, 23:58
"wierni fani Tedego" chyba powinno być jedyni fani Tedego
Zgłoś
JabbaRider 2013-07-23, 15:30

Prawdziwy przekaz rastafarianizmu, nie bednarek czy inne gwiazdki Nie chcę opisywać coby czasem nie zaspoilerować, enjoy
Zgłoś
Polnischefuhrer 2013-07-23, 21:43
oto kawałek z nowej płyty tego zjeba

Gospel - dlaczego jestem fet.Flint
Zgłoś
a................i 2013-07-23, 22:13 1
dla zainteresowanych polecam cale

dla niecierpliwych krotkie streszczenie
4:43 - mr wykanczaniec
6:25 - nawet dym jest bialy
6:40-7:15 - loki toki napinacz
7:50 - zbadaj moje gardlo
9:05 - cicicipata cicicipapapa
9:40-11:15 - gwozdz* programu*
Zgłoś
dzejkob71 2013-07-24, 12:18 10
Bro nawija

Jak zmija
Zgłoś
gawel21050 2013-07-24, 12:45 3
Powalająca jakość
Zgłoś
Czolgman 2013-07-24, 15:12 1
gawel21050 napisał/a:

Powalająca jakość

Aż tak Ci to przeszkadzało... Czy przyjebałeś się dla zasady... ?
Zgłoś
Anonymouz 2013-07-24, 15:49
Ładnie zgapione z Vines.
Zgłoś
p................2 2013-07-24, 15:49
kto to jest bro
Zgłoś
Anonymouz 2013-07-24, 16:10
piorun22 napisał/a:

kto to jest bro

Kliknij tutaj.
Zgłoś
JaRusskij 2013-07-24, 20:13

jeśli było, deportujcie mnie na Syberię
Zgłoś
Polnischefuhrer 2013-07-25, 21:26 13
Koleś nie dość że robi własne bity i rapuje to jeszcze sam jest swoim producentem .Gość ma dystans do siebie i nie nawija o ruchaniu dziwek, jeżdżeniu drogimi samochodami , jaraniu i wydawaniu swojego hajsu tylko o życiowych sprawach oraz można odnieść wrażenie że trzyma bardziej z białymi niż czarnymi o czym można się przekonać gdy nawija o tym że "ci czarni bracia z getta" to niepracujący nieudacznicy którzy poza jaraniem zielska i podziwianiem swoich idoli z MTV którzy rozrzucają hajs na lewo i prawo nic innego nie robią.

Zgłoś
Parufczak 2013-07-25, 21:55 3
Drogie dzieci o to przed wami...prawdziwy rap.TAK! To jest to,a nie bonusy agd,chady i inne pseudo rapy....ale nieee chada to "pro raper".Gówno kurwa.Przez takich jak oni ta muzyka stała się jakimś kurwa pośmiewiskiem..dziwić się?Tak samo te "swagowe" rapy-no niestety drogie gimbuski rap nie jest o swagu,piciu i ruchaniu-jest po prostu jedyny w swoim rodzaju o ważnych sprawach,o swoich osobistych poglądach czy też przechodząc do czegoś takiego jak Twizitd,ICP(whoop whoop dla kumatych),necro,Grave Diggaz czy brotha lynch lub tech n9ne.TO jest muzyka wartościowa(tak samo rock,metal,muzyka klasyczna),a nie wasze puste dubstepełki i inne techniawskie gówna bez niczego których i tak słuchacie bo wszyscy tak robia-lewacka młodzież bez zasad i własnego rozumu (nie nie jestem fanem korwina)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem