Fajny pokaz.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
nie ma to jak wrzucic gowno w tle (czyt. cos co niektorzy nazywają 'muzyką')
kryptoreklama ałdi
Bardzo mi się podobał zarówno pokaz jak i muzyka w tle. Jakie ze mnie bezguście...
Manipulacje ringami.
Na 100% ciężko mi stwierdzić, bo tutaj faktycznie wygląda trochę jak baba, ale to chyba Kotaro.
youtube -> The Ghost of Romantic Transceiver
Na 100% ciężko mi stwierdzić, bo tutaj faktycznie wygląda trochę jak baba, ale to chyba Kotaro.
youtube -> The Ghost of Romantic Transceiver
centek napisał/a:
jakie kurwa kółka?? Okregi!!
Jakie kurwa okręgi? Jeśli już to pierścienie...
Tylko ja wyłączyłem dźwięk?
Tylko ja wyłączyłem dźwięk?
Łączmy się bezdźwiękowcy!
nie tylko ty! Jestem z tobą!
Łączmy się bezdźwiękowcy!
kurwa to jest facet czy kobieta
"1. Kobieta spełniająca seksualne zachcianki mężczyzn (w niektórych przypadkach również kobiet), za pieniądze, lub za tzw. "sponsoring"."
Kurwa to kobieta jak widzisz
I niby wcale kurwa nie widziałem żyłki na tych 3 ostatnich kółkach?
Za co tyle pian? Kurwa, ludzie!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów