Słodki hipcio rozeźla się na antylopę czyniąc jej śmierć. A wcześniej próbowane jest przez Hieny też jej zabicie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To są chyba Likaony
mpg40 napisał/a:
Jak sie przyjzycie, po hipcia ugryzieniu ona jeszcze macha kopytkami, jak te likaony wyciagaja.
Z innej beczki, hippo zabija rocznie kolo 500 mieszkancow afryki (dla porownania ataki lwow kolo 100)
Niby slodki, ale skorwiel jest terytorialny i nie lubi towarzystwa a i uscisk paszczy ma ogromny. Ubaw byl w Pradze po powodzi jak im z zoo zwierzaczki pouciekaly. Radiowozy jezdzily po miescie i prosili mieszkancow o niezblizanie sie do zwierzat, a zwlaszcza do hippcia. Wiecie jak to komicznie brzmialo, jako ze jezyk czeski potrafi byc zabawny:) Byl gdzies filmik, ale nie moge znalezsc.
hippo zabija rocznie kolo 500 mieszkancow afryki
Dlatego powinniśmy je chronić i dbać o nie.
-Ernest Hemingway
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów