matko bosko kochanoPonad 100 tysięcy zabitych w Hiroshimie i Nagasaki, do tego ponad 140 tysięcy później zmarło na chorobę popromienną a wy się zachowujecie jak by to było nic wielkiego i jeszcze "chuj z kitajcami" piszecie. Pozdrawiam waszą chorą psychę.
Dla mnie zrzucenie bomb atomowych na Hiroszime i Nagasaki bylo j3banym ludobojstwem
Czy ja jestem na sadolu czy na kwejku ?
( oczywiście pomijając już nawet debilne, ani chybi wyssane z palca 140 tys ... a czemu kurwa nie milion ? Podaj źródło, albo zamilcz )
Jesteś na sadisticu, zaraz przyjdą panowie ubrani na czarno, wymordują całą twoją wieś i tu wrzucą a my się będziemy śmiać i śmiać i śmiać.
Wiele można kitajcom zarzucić ale słowo "dosadność" mają opanowane do perfekcji.
Ponad 100 tysięcy zabitych w Hiroshimie i Nagasaki, do tego ponad 140 tysięcy później zmarło na chorobę popromienną a wy się zachowujecie jak by to było nic wielkiego i jeszcze "chuj z kitajcami" piszecie. Pozdrawiam waszą chorą psychę.
Poczytaj sobie kto wywołał tą wojnę to raz.
Dwa - chuj z kitajcami!
Let's rock'n'rollNo ale to i tak pikuś w porównaniu z żydkami, co to machają atomowym kutasem na lewo i prawo, a jak ktoś ich skrytykuje to stawiają się w roli skrzywdzonego narodu dotkniętego holocaustem.
Mam nadzieję, że Iran zrobi z żydkami porządek i w dupie mam to, że dostanę zakaz wstępu do Izraela
Czy ja jestem na sadolu czy na kwejku ?
( oczywiście pomijając już nawet debilne, ani chybi wyssane z palca 140 tys ... a czemu kurwa nie milion ? Podaj źródło, albo zamilcz )
Poszukaj w google Hiroshima i Nagasaki i otwórz pierwszy link
Dwa - chuj z kitajcami!
Wojnę już USA wygrało przed zrzuceniem bomb atomowych. Zrzucenie ich to było nic innego jak akt terroryzmu...
Chuj z tobą.
matko bosko kochanoKurwa, poczytajcie najpierw jakie były plany Japończyków. Mieli zamiar bronić się do ostatniego człowieka, nie żołnierza - człowieka. Dać broń kobietom i dzieciom, żeby wszyscy mogli "umrzeć z honorem".
Owszem, Amerykańce nie mają czystego sumienia. Ale wobec ślepoty Japońskich rządzących, musieli zastosować przerażającą broń, paradoksalnie dzięki temu na świecie są jeszcze Japończycy, bo plany na górze zakładały mobilizację całego (bez wyjątku) narodu.
A stwierdzenie, że "Wojnę już USA wygrało przed zrzuceniem bomb atomowych." świadczy o braku podstawowej wiedzy historycznej. Ale nie martw się, będziesz to miał w trzeciej klasie.
Dwa - chuj z kitajcami!
No kto wywołał wojnę? Oczywiście, że amerykanie. Już nie pamiętam dokładnie, ale przyblokowali ich gospodarkę i bodajże odcięli od dostaw ropy (tego drugiego nie jestem pewien).
Przydusili ich. A gdyby Japończycy ulegli, to byłby to początek ich końca, bo musieli by się już cofać przed USrAńcami zawsze. Aż zostali by ich prowincją.
Pewnie za szybko stawali się silnym imperium i "szlachetne" usa interweniowało.