Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
DuPont nie zawiodłeś mnie błyskotliwym i wysublimowanym komentarzem o lewactwie w odniesieniu donoszą srajacego kolorowyminkulkami. Dodaj jeszcze, że to typowy wyborca „KO”, postępowa Europa, chwała wielkiej roSSyji. Czy coś w tym stylu. Jesteś tutaj kwiatuszkiem i księciem nie spierdol tego.
"Szczym" ryj i wypierdalaj, lewaku.
"Szczym" ryj i wypierdalaj, lewaku.
Nie musisz swojego chłopaka bronić oficjalnie bo wyjdzie i bracia Rycerze Maryji się dowiedzą. Nie no jak się dowiedzą to będziesz miał pełną inicjację. Tak trzymaj nie puszczaj a drugiego do ryja.
Nie musisz swojego chłopaka bronić oficjalnie bo wyjdzie i bracia Rycerze Maryji się dowiedzą. Nie no jak się dowiedzą to będziesz miał pełną inicjację. Tak trzymaj nie puszczaj a drugiego do ryja.
Dziękujemy za podzielenie się historią z Twojego życia. Nikt nie pytał. A teraz przeczytaj ponownie mój pierwszy komentarz i się zastosuj, lewacki kundlu.
DuPont nie zawiodłeś mnie błyskotliwym i wysublimowanym komentarzem o lewactwie w odniesieniu donoszą srajacego kolorowyminkulkami. Dodaj jeszcze, że to typowy wyborca „KO”, postępowa Europa, chwała wielkiej roSSyji. Czy coś w tym stylu. Jesteś tutaj kwiatuszkiem i księciem nie spierdol tego.
Zjadłbyś te skittlesy, co?
Zjadłbyś te skittlesy, co?
Jak byś mi je ustami pozbierał i na kolanach podał.
[ Dodano 2024-10-10, 16:51 ]
Dziękujemy za podzielenie się historią z Twojego życia. Nikt nie pytał. A teraz przeczytaj ponownie mój pierwszy komentarz i się zastosuj, lewacki kundlu.
Lewacki kundlu. Nie uważasz ze brzydko Cię w dzieciństwie nazywali. Było chociaż trzeźwi? Chcesz o tym porozmawiać chłopczyku?
Jak byś mi je ustami pozbierał i na kolanach podał.
Lewacki kundlu. Nie uważasz ze brzydko Cię w dzieciństwie nazywali. Było chociaż trzeźwi? Chcesz o tym porozmawiać chłopczyku?
Znowu się rozmarzyłeś i wyszło LBGTXYZ Gej bez bolca dostaje pierdolca
Znowu się rozmarzyłeś i wyszło LBGTXYZ Gej bez bolca dostaje pierdolca
No dla tego ostatnio jesteś aktywy. Nie mam gejowskich zapędów bardziej chciałem żebyś tobjak pies zrobił.
No dla tego ostatnio jesteś aktywy. Nie mam gejowskich zapędów bardziej chciałem żebyś tobjak pies zrobił.
Zoofilia zatem?
Nie mam gejowskich zapędów
Looo Panie, tak perfidnie klamac.. aniolek twierdzi co innego.
Looo Panie, tak perfidnie klamac.. aniolek twierdzi co innego.
Aniołek to jakiś wasz pedalski szyfr? Coś jak „zwalimy paru lewaków”. „Zajmiemy się tymi czarnymi chujami z Afryki”?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów