18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tranzystor 2014-11-16, 11:20 9
Zordo0n napisał/a:

Nie no, ale żeby pszemocom w lewaczków? Jak to?! Milosc i tolerancja!!

Ty debilu, co ma lewica do Greenpeace? Wszystkich musisz wyzywać od lewaków? Za kilka wirtualnych piwek od gimbusiarni jesteś skłonny zrobić z siebie kretyna? Nie każdy na słowo-klucz "lewak" wrzuca automatycznie piwo.
Zgłoś
Jantaron 2014-11-16, 11:20
No i bardzo dobrze
Zgłoś
Rosomak 2014-11-16, 11:30 24
Cała akcja dzieje się na Wyspach Kanaryjskich - a problem w tym, że Repsol (hiszpańska firma naftowa) chce stawiać platformy wiertnicze koło 10- 15 km od Fuertewentury i Lanzaroty. Ludzie protestują, bo obawiają się drugiej zat. Meksykańskiej, a te wyspy żyją niemalże tylko z turystyki bo po prostu tam nic innego(no może oprócz kóz ) nie ma. To nie jest tak, że tylko greenpeace tam działa, mieszkańcy robią marsze i inne manifesty przeciwko budowie platform. Sytuację dodatkowo komplikuje fakt, że tam, gdzie chcą prowadzić wydobycie jest koło 3km do dna oceanu - i tego najbardziej się obawiają. Jak coś pójdzie nie tak to będzie duży problem, bo ma być to jeden z najgłębszych odwiertów w historii, dodatkowo na niestabilnym sejsmicznie terenie.
Nie jestem greenterrorystą, ale rozumiem tych ludzi obawiających się straty pracy i zniszczenia piękna tych wysp.
PS Tak, jestem ekspertem, spędziłem całe lato (3mies.) w tym roku na Lanzarocie
Zgłoś
lllll 2014-11-16, 11:57 5
To są zielone kurwy! Nic więcej. Każdą inwestycję która może w jakiś sposób pomóc społeczeństwu skutecznie blokują, z każdych stron walczą o nakładanie sankcji przy jednoczesnym braku szczątkowej wiedzy na poruszane tematy. Pierdolą na prawo i lewo, że w Polsce można bez problemu uzyskać 1500W/m^2 z energii słonecznej... taaaaaaki chuj! Sam to badałem i jeśli chwilowo jest 800W/m^2 to jest na prawdę dobrze (słoneczny, bezchmurny, czerwcowy dzień).
Ograniczenia emisyjne dla elektrowni są już bardzo rygorystyczne, a te kurwy wciąż psioczą o więcej, ciągle im mało i mało. Jeśli dalej wraz z UE będą się prześcigać w pomysłach to będziemy siedzieć przy lampach naftowych bo nie będzie nas stać na energię elektryczną.
Zgłoś
Rysiuk 2014-11-16, 12:01 9
Miałem nadzieje że ich ostrzelają :<
Zgłoś
wernetto 2014-11-16, 12:37 1
za wpierdol zielonym - piwo
Zgłoś
konieczko96 2014-11-16, 12:41
Baba oczywiście musiała drzeć morde
Zgłoś
tranzystor 2014-11-16, 12:45 4
Nie jestem bezkrytycznym zwolennikiem GreenPeace, ale czasami mają rację (np obrona gatunków, którym grozi wyginięcie).

lllll napisał/a:

To są zielone kurwy! Nic więcej. Każdą inwestycję która może w jakiś sposób pomóc społeczeństwu skutecznie blokują, z każdych stron walczą o nakładanie sankcji przy jednoczesnym braku szczątkowej wiedzy na poruszane tematy.

Zarzucasz im brak szczątkowej wiedzy, to pewnie jesteś wybitnym ekspertem w tych dziedzinach. Podaj przykłady, jakie inwestycje mogące pomóc społeczeństwu blokuje GreenPeace, bo coś zaczynasz dziwnie ogólnikowo pierdolić od rzeczy. Jakie sankcje chce nakładać ta organizacja? Bo póki co, to wszystkie pomysły były z Brukseli (UE to nie GreenPeace, jakbyś się jeszcze nie zorientował).

lllll napisał/a:

Pierdolą na prawo i lewo, że w Polsce można bez problemu uzyskać 1500W/m^2 z energii słonecznej... taaaaaaki chuj! Sam to badałem i jeśli chwilowo jest 800W/m^2 to jest na prawdę dobrze (słoneczny, bezchmurny, czerwcowy dzień).

O kurwa, mamy naukowca na Sadisticu! A przy swoim badaniu uwzględniłeś wszystkie ich założenia? Oni pewnie też nie zakładali, że kupisz ogniwo fotowoltaiczne z Allegro za 10zł.
Zgłoś
kcprwwl 2014-11-16, 13:08
A na Sadisticu pocisnął wam dzisiaj tran(s)zystor

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem