📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Prawidłowo, ale powinni używać ołowiu zamiast pałek.
dgfdfg napisał/a:
znowu czarnuch podduszany i znowu będzie I can't breathe ja pierdole niech pojawi się jakiś nowy ostry dyktator w europie w końcu i niech wszystko skończy się
Przecież w niemczech już trzecią siłą w parlamencie jest AFD, która mówiąc wprost nie jest pro imigrancka, a nawet posądzana o sympatie do austriackiego akwarelisty
Smrodu potu czarnucha trudno jest się potem pozbyć z ubrania. Mundury są do wyrzucenia.
Dlatego w USA strzelają, póki są daleko.
Dlatego w USA strzelają, póki są daleko.
ecomare napisał/a:
Nie pierdol dziadku. Dobrze robią z tymi czarnuchami.
Czarnuchów mi nie szkoda. Tylko psiarnia bezczelna mnie wkurwia. Pojedz na jakiś mecz to się przekonasz dlaczego.
seeed71 napisał/a:
Kolega leży na chodniku a ten zamiast pomóc to goni drugiego .
Zabezpiecza teren, widzisz, że zwierzę stoi pół metra obok i tylko czeka by zaatakować. Myślisz czemu go napierdala, bo tam kurwa stoi, a po co tam stoi?
Smieszny ten pies co podbiegł, pierdolnął czarnucha palą i spierdolił
Predator_Boży napisał/a:
Brzydził bym się tak obściskiwać z czarnym.
w istocie, czarny też by się brzydził
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów