Pewnie i tak nikt tego nie przeczyta bo temat siadł, ale trudno.
Do wszystkich którzy uważają stwierdzenie (zgodne z prawdą) że Hitler szanował Polaków, Polskę i chciał sojuszu z RP za pierdolenie prawicowo-katolicko-narodowych 12 latków: chuj wam w dupę (pewnie to lubicie z resztą) i wracać do gimbazy. Wiele dowodów historycznych wskazuje na ten stan rzeczy. Chuj mnie obchodzi że w szkołach uczą czego innego, najczęściej niezgodnego z rzeczywistością. Co do aryjskości Polaków, co tu dużo dodawać, spojrzyjcie sobie na to co wstawił Hauer88. Jeden z najczystszych rasowo narodów. Jeśli wy macie jakieś mongoidalne czy chuj wie jakie korzenie, spoko, ja mam aryjskie i wykazuje aryjskie cechy, ale ok, nie powinno się nikogo degradowac za pochodzenie. Nie mam nic ani do murzynów, ani Azjatów ani Żydów, co najwyżej może mnie brzydzić kultura danego narodu (a raczej jej elementy) ale nie nienawidzę nikogo za pochodzenie. Nie popieram ani PiS, ani PO, ani żadnych Korwinów, PSLi czy innych SLD. Dodam też że wujcio Wolfie ewidentnie był kawałem pojebanego skurwiela, ale nie będę udawał że wszystko jest czarno-białe. Obozy zagłady nie były tworzone dla Polaków, trafiali tam tylko jeśli stanowili czynne zagorzenie dla ładu lansowanego przez Rzeszę (oczywiście nie licząc przypadków gdzie jakiś psychol u władzy wybierał sobie ludzi na chybił-trafił co się wszędzie zdarza), tak jak podobni im Niemcy czy Holendrzy. Nawet jeśli już tam trafili, byli traktowani lepiej niż Żydzi (z reguły). Oczywiście holocaust to całkiem chore gówno, ale przy tym nie uważam że jakieś żarty na ten temat itd to bezczeszczenie pamięci czy chuj wie co, całkiem wdzięczny temat na dobry humor