18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Markiz Stalker de Marcus 2011-02-18, 23:21
Werewolf napisał/a:

...ale tylko kilka wypaliło.
Obrazek

i to jak wypaliło!
Zgłoś
S................2 2011-02-19, 3:11 1
Niektóre pomysły wypaliły w przemyśle filmowym...

Zgłoś
P................y 2011-02-19, 13:57
Za te piece krematoryjne pajacu, pedale zajebany powinni cie cioto zajebana zlokalizować po ip i odstrzelić jak burą sukę z tego społeczeństwa, żeby twoje i twojej rodziny gówniane dna nie zaśmiecało takiego narodu jak Polska. Pewnie zajebany pajacu jesteś z pokolenia na pokolenie volksdeutsch-em
Zgłoś
xqvz 2011-02-19, 14:11
@ up Myślisz kurwa, że w Izraelu jak Żydzi się śmieją z Polaków, że to brudasy, złodzieje itd to znajdzie sie tam wśród nich taki kurwa pajac jak ty i nas broni ? Wątpię.
Zgłoś
P................y 2011-02-19, 14:31
@ up
Jesteś kolejnym jebanym bezmózgim gimbusem. W tych piecach tylko żydzi byli spalani? Powiedz mi smarku jeden skąd wiesz co tam w Izraelu piszczy? Pewnie jesteś stałym słuchaczem ojca Tadeusza.
Odkąd jebańcu mordowanie ludzi jest ok. Piszesz, że żydzi śmieją się z Polaków że ..., a ty bucu i inni tobie podobni to co robią w Polsce? Wy możecie a oni niech giną? Jebani hipokryci!
Zgłoś
Danam 2011-02-19, 15:05
2 zdjecie zajebiscie w ramke niebieska opierdoliles
Zgłoś
P................y 2011-02-19, 16:10
@up, up....
Jednak po reakcji co niektórych tutaj pajaców jestem za inwigilacją neta. Cwaniaki zza monitora. Tylko lokalizować i dokończyć dzieła hitlera na was. Byłby ubaw po pachy.
Masz jak to fajny był pomysł:
Obecnie historycy, za wyczerpującymi badaniami Franciszka Pipera, oceniają, że ogółem do obozu trafiło co najmniej 1,3 miliona osób, w tym:

Struktura narodowościowa ofiar obozu Auschwitz
1,1 mln Żydów
do 150 tysięcy Polaków
23 tysiące Romów
i ponad 30 tysięcy osób innych narodowości.

Liczba zabitych sięgnęła prawie 1,1 mln osób, w tym:
960 tysięcy Żydów, czyli prawie 90% – w tym:
438 tysięcy z Węgier
około 300 tysięcy z Polski
prawie 70 tysięcy z Francji
60 tysięcy z Holandii
55 tysięcy z Grecji
ponad 46 tysięcy z Czech i Moraw
ponad 26 tysięcy ze Słowacji
ponad 24 tysiące z Belgii
23 tysiące z Niemiec i Austrii
10 tysięcy z Jugosławii
do 75 tysięcy Polaków
21 tysięcy Romów
15 tysięcy jeńców radzieckich różnych narodowości
oraz do 15 tysięcy ludzi innych narodowości.
Zgłoś
jackblade1 2011-02-19, 19:27 1
fanatyk moralności z nadszarpanymi nerwami się ujawnił, do tego tępy jak cegła.
Zgłoś
Werewolf 2011-02-19, 20:08
Prostowoczy napisał/a:

Za te piece krematoryjne pajacu, pedale zajebany powinni cie cioto zajebana zlokalizować po ip i odstrzelić jak burą sukę z tego społeczeństwa, żeby twoje i twojej rodziny gówniane dna nie zaśmiecało takiego narodu jak Polska. Pewnie zajebany pajacu jesteś z pokolenia na pokolenie volksdeutsch-em

Istnieje polski naród i polska narodowość... poprawnie by było:
"nie zaśmiecało takiej narodowości jak polska"/"takiego kraju jak Polska"/"narodu jak polski"

Nie to jednak ważne. Posłuchaj zamknięty w pewnych schematach myślenia człowieczku. Nie obchodzi mnie po co wchodzisz na forum o wdzięcznej nazwie "Sadistic" skoro nie potrafisz przełamać pewnych barier.
To jest czarny humor, on z zasady ma łamać pewne konwencje.
Cały dowcip polegał tu na powiązaniu "wypaliło" z piecami.
Nie znaczy to, że sam bym palił tam tych ludzi. Nienawidzę zarówno nazioli, którzy może postawili tu piwo jak i Ciebie. Bo popadasz w skrajność jak oni.

Swoją drogą tak bronisz Polski i Polskości? To się pało naucz składać zdania bez powtórzeń jednej bluzgi! Niech każdy zacznie od siebie ok...
Zgłoś
Acho 2011-02-19, 22:27 1
Prostowoczy napisał/a:

Odkąd jebańcu mordowanie ludzi jest ok.

Prostowoczy napisał/a:

Cwaniaki zza monitora. Tylko lokalizować i dokończyć dzieła hitlera na was.

No kurwa ja pierdole, na początku jak Cię czytałem myślałem że na prawdę jesteś jakimś pojebańcem bez żadnego wyczucia żartu, dystansu, czy mózgu, ale okazało się że jesteś tylko pojebany i głupi albo nie ukończyłeś podstawówki. W drugim przypadku jest jeszcze nadzieja a w pierwszym może sam sobie zrobisz krzywdę, wpadniesz pod samochód albo coś.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów