📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie podoba mi się, kurwa. No nie podoba i chuj.
Hitmana uwielbiam, przeszedłem każdą część na Silent Assassin, ale tutaj? Sieczka zamiast planowania.
Otwarte starcia to coś, czego nie powinno być w ogóle...
Agent 47 [*]
Hitmana uwielbiam, przeszedłem każdą część na Silent Assassin, ale tutaj? Sieczka zamiast planowania.
Otwarte starcia to coś, czego nie powinno być w ogóle...
Agent 47 [*]
Trailer to trailer, a w grze na 100% musi być możliwość zarówno opcji "na Rambo" jak i "na ninja".
@Up - On i tak wie lepiej jak bedzie wyglądała każda jedna misja po obczajeniu jednego trailera.
Chujowe, zero realizmu - zakonnice nie dość że bez wąsów, to jeszcze fajne dupy
ma1orq jest filmowa odsłona Hitmana, więc ni chuja nie chce mi się zgadywać czy ktoś ironizuje czy pyta na serio. Po drugie nie odnosiłem się tylko do tego posta, między innymi do solteck'a, który umieścił chińskie bajki z czego można wnioskować, że nie wie, że to trailer do gry a nie filmu.
ile itemow nazbierał
A fabuła jest taka, że za mało na tacę rzucał i się w końcu proboszcz wkurwił
@solteck
Anime z angielskim dubbingiem? Bitch please
Anime z angielskim dubbingiem? Bitch please
Blood Money 2 - taką grę bym kupił.
Blood Money jako jedna z jedynych miała w końcu (przynajmniej do 90%) poprawiony system AI, że idąc przy wrogu w przebraniu nie rzucało się na Ciebie od razu stado murzynów, jak to było w Codename 47. Była pełna nieliniowość misji - np. w misji w teatrze mogłeś albo wejść z karabinem i nie interesować się oceną misji, albo skradać się wszędzie w przebraniach, używać garoty i zastrzelić aktora pistoletem z tłumikiem, albo obejrzeć przedstawienie, zobaczyć, że aktor strzela sobie w głowę z pistoletu dymnego i podłożyć zamiast tego prawdziwy pistolet. Najlepsze, że prawie każdy główny cel można było zlikwidować korzystając z "zabójstw-wypadków", aka. zerwany żyrandol, czy wybuch pojemnika z gazem w kuchni. Na razie wygląda na to, że Absolution robi krok w etap strzelanko-skradanki... :|
Btw. podobno aktor odpowiedzialny za głos Hitmana w poprzednich częściach nie wystąpi w Absolution...
Blood Money jako jedna z jedynych miała w końcu (przynajmniej do 90%) poprawiony system AI, że idąc przy wrogu w przebraniu nie rzucało się na Ciebie od razu stado murzynów, jak to było w Codename 47. Była pełna nieliniowość misji - np. w misji w teatrze mogłeś albo wejść z karabinem i nie interesować się oceną misji, albo skradać się wszędzie w przebraniach, używać garoty i zastrzelić aktora pistoletem z tłumikiem, albo obejrzeć przedstawienie, zobaczyć, że aktor strzela sobie w głowę z pistoletu dymnego i podłożyć zamiast tego prawdziwy pistolet. Najlepsze, że prawie każdy główny cel można było zlikwidować korzystając z "zabójstw-wypadków", aka. zerwany żyrandol, czy wybuch pojemnika z gazem w kuchni. Na razie wygląda na to, że Absolution robi krok w etap strzelanko-skradanki... :|
Btw. podobno aktor odpowiedzialny za głos Hitmana w poprzednich częściach nie wystąpi w Absolution...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów