Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak dla mnie dla takich ludzi powinni fundowac darmowa sesje opalania w krematorium.
Film jest zalosna proba zarobienia na "fanach LOTR", ktorzy w zyciu ksiazki w rekach nie mieli. Nie pojde z zasady do kina bo pierdole takie cos.
I jeszcze raz powtórzę, trochę dystansu, a jak się nie podoba to nie komentuj..
A film poczekam aż będzie w necie.
No kurwa, naprawdę z niego zajebisty KOMIK, nie wiem kogo on bawi ale patrząc na komentarze na pewno nie jest to liczna grupa.
A film poczekam aż będzie w necie.
No cóż, ma specyficzny humor, i ja go lubię, choć fakt, każdy kolejny jego odcinek zdaje mi się być coraz słabszy :/
Byłem wczoraj na tym w kinie, film dobry. A jak krasnoludy zaczęły śpiewać tą pieśń to nawet pierdolony upośledzony dzieciak który siedział 3 miejsca dalej i starał się być debilem za wszelką cenę cały czas pierdoląc jakieś suchary, zamknął mordę.
/watch?v=7tOo2OMUhB8 tutaj macie lepszą wersję tylko za długa nie mogłem wrzucić na sadola.
Gorsze pedalstwo od fanów anime:p
A star wars to huj
( Czekam na komenty:p )
Powiedział fan warhammera z imieniem z błędem LOLOLOLOLO
Powiedział fan warhammera z imieniem z błędem LOLOLOLOLO
Zapomniałeś dodać że avatar mam od Khorna :p
Wiem że jest Slaanesh jak coś.
To Slannesh zostało już od czasów gdy jeszcze nie wiedziałem o 4 bogach Chaosu, a że fajnie brzmi "Slannǝszzzz" to tak już zostało i zostanie.
Frajer i tyle, pewnie czyta książki szczuki i wachluje się marząc o owłosionych wielorybach. Pierdoli mnie taka recenzja ciapowatych miejskich picz w okularach zerówkach i bełkoczących coś o new wave i trendach w modzie. Hobbit i LOTR to super przygoda dla ludzi o starym kręgosłupie moralnym, gdzie dobro jest dobrem, a zło,-złem. Za przeproszeniem - chuj mu w dupę.
musisz być idiotą jesli dla ciebie zło to potwory z Mordoru a dobro to malutkie hobity-rolnicy...
Frajer i tyle, pewnie czyta książki szczuki i wachluje się marząc o owłosionych wielorybach. Pierdoli mnie taka recenzja ciapowatych miejskich picz w okularach zerówkach i bełkoczących coś o new wave i trendach w modzie. Hobbit i LOTR to super przygoda dla ludzi o starym kręgosłupie moralnym, gdzie dobro jest dobrem, a zło,-złem. Za przeproszeniem - chuj mu w dupę.
Jakiś kontrargument co do treści merytorycznej filmiku?? Nie?? To zamknij ryja i wypierdalaj. Pewnie nawet filmu nie widziałeś. A ja widziałem i jak lubiłem LOTR to ten film był przechujowy. Zamiast na bilety na pozostałe 2 części kasę wydam na wódke.
Film jest słaby, na kolejne części na pewno nie pójdę, a że dłuży się toto niemiłosiernie, to nie wiem czy w ogóle obejrzę. Ten pajac, Jackson, spierdolił moją ulubioną książkę z dzieciństwa...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów