taka prawda, wpierw ci u koryta narpierdola ludzia w glowach tych pseudo wartosci o tolerancji a na sam koniec umyja od tego lapy i zostawia ich na lodzie, niech se sami radza. to wszystko to jedna wielka igraszka polityczna zeby podzielic ludzi jeszcze bardziej bialy vs czarny muzulmanin vs pedal chlop vs baba niewiem czy zauwazyliscie ale w dzisiejszych czasach jestesmy bardziej podzieleni niz kiedykolwiek w historii, no kurwa 72 plci? do chuja co sie stalo z mezczyzna i kobieta i wartosciamy chrzescjanskimi? nawpuszczali do europy (zachodziej akurad, gdyz rezyduje w uk) roznej masci kultur i byle pretekst bo ktos puscil baka to wychodza na ulice i pala samochody, tu praktycznie co weekend jest powod do tego aby wyjsc na ulice i cos rozjebac. i steruja nami jak chca to sie nazywa divide et impera taktyka stara jak swiat ale dzieki technologii sprawdza sie lepiej niz kiedykolwiek bo za pomoca np telefonow popagandzisci praktycznie siedza z nami w pokoju i nam mowia co mamy myslec. podzial miedzy bogatymi a biednymi stal sie tak ewidentny ze srednia klasa za nastepne kilka lat praktycznie przestanie istniec i zostana tylko ci u wladzy i ich niewolnicy ktorzy zreszta beda zbyt zajeci walka miedzy soba zeby sklejic fakty. bedzie tak jak z wieza babla. a zreszta co ja tam pierdole, co ja tam wiem jestem tylko glupim obywatelem ktory ma zamknac morde i siedziec cicho. zanim cokolwiek powiecie, przedczytajcie calosc i sie zastanowcie czy tak nie jest. moglbym mowic dalej ale szkoda strzepic ryja na tych co i tak nie zrozumieja.