Pisane od siebie nie wiedziałem gdzie to dać
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Homoseksualizm to oczywiście inna skala, ale nie zadałeś sobie najważniejszego pytania - po co ludziom (i zwierzętom) popęd seksualnym? Odpowiedź jest prosta - do reprodukcji, przedłużenia gatunku. To, że zachowania homoseksualne występują wśród zwierząt, a i wśród ludzkości występują od dawna nie ma nic do rzeczy. To dysfunkcja organizmu.
A czy jak z rana sobie zwalisz konia to też dysfunkcja organizmu? Dzieci raczej z tego nie będzie...
Tak, jest to dysfunkcja organizmu o znikomym znaczeniu personalnym/społecznym chyba, że nie robisz nic innego tylko siedzisz i trzepiesz kapucyna.
Jak ktoś wpierdala smarki to też jest dysfunkcja tyle, że o nikłym znaczeniu [chyba, że w kontekście kulturowym].
- kurwa tu nie chodzi do chuja o to że ktoś się wpierdala w łóżko pedałom. NIE, absolutnie nie. my - normalni zdrowi ludzie mamy na nich wyjebane!! CHODZI O TO ŻE: nie zgadzamy się żeby pedały adoptowały dzieci!!
i nigdy się nie zgodzimy.
Dziś oglądając pewien program gdzie mówiono na temat związków lesb i pedałów byłem świadkiem jak bardzo walczą o swoje prawa popierając się tym iż żyjemy XXI wieku i ze myślenie iż homo jest chorobą, to zacofanie i w tym momencie pomyślałem sobie tak , że czekam, aż jakiś zoofil , pedofil zgada sie z innymi swego pokroju (nie wiem jak nazwać bo to nie ludzie , a zwierząt nie chce obrażać ) i będą pod sejmem walczyć o swoje prawa . Juz zastanawiam sie nad ich argumentami zoofil mam prawo być ze zwierzęciem w końcu mamy XXXI w a pedofil zapewne muszę gwałcić małe dzieci przecież to takie normalne . Ludzi opamiętajmy się do czego ten świat zmierza ! jestem pewien ze niedługo albo coś nas pierdolnie , albo faktycznie zoofile i pedofile będą domagać się swoich praw
nie pisz juz wiecej bo sie kompromitujesz; inteligencja nie grzeszysz jak widac
A czy jak z rana sobie zwalisz konia to też dysfunkcja organizmu? Dzieci raczej z tego nie będzie...
Poranna erekcja jest pozostałością po czasach, kiedy ludzkość raczkowała.
Mężczyźni wtedy ruszali na polowanie, ale przed tym musieli zadbać o przedłużenie gatunku, w razie gdyby mieli nie wrócić. Poranna erekcja jest zjawiskiem naturalnym, co innego masturbacja.
Problem w tym, że ja tego nie traktuję jako naturalnego sposobu rozładowania napięcia seksualnego.
Homoseksualizm akurat towarzyszy ludziom od zawsze, wiec jest to zupelnie naturalna rzecz. Jesli ktos twierdzi inaczej, jest zwyczajnie niedouczony.
Tak samo jak inne choroby psychiczne. Jednakże jesteśmy zbyt zacofani by takie problemy leczyć i zamykać w odosobnionych oddziałach.
To żaden argument. Mordy, gwałty i inne niemoralne zachowania również towarzyszą ludziom od zawsze, a jakoś nikt nie usiłuje nikomu wmówić, że jest to zupełnie naturalna rzecz.
Nie jest.
Oczywiscie, jesli ktos by chcial komukolwiek wmowic, ze jest inaczej bylby zwyklym idiota.
Przeczytaj ostatni akapit w moim poscie, bo do takich praktyk wlasnie sie on rowniez odnosi. Wszystko to kwestia rozwiniecia spoleczenstwa.
(...)To jest właśnie choroba. (...)
Tak samo jak inne choroby psychiczne. Jednakże jesteśmy zbyt zacofani by takie problemy leczyć i zamykać w odosobnionych oddziałach.
Rzeczywiscie ze statystycznego punktu widzenia mozna uznac homoseksualizm za chorobe. Chorobe nieuleczalna.
Tylko co w takim razie chcielibyscie zrobic z ludzmi chorymi na autyzm, zespol Downa i innymi chorobami nieuleczalnymi ? Wszystkich byscie pozamykali i odebrali prawo do funkcjonowania w spoleczenstwie ? Chcecie miec spoleczenstwo wolne od jakichkolwiek wad ?
To podchodzi pod NAZIZM.
Pewne wady (dla mnie odmiennosci) rozwiniete panstwa po prostu akceptuja, bo nie przynosza zadnej szkody.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów