poczujcie kurwa ta moc !!!!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
za kierownicą siedzi STIG.
Bardzo fajne autko, którego, razem z mazdą rx-7, w Europie uświadczymy na sztuki bo nie spełnia norm ochrony środowiska
coś mi się gdzieś obiło o uszy, że chyba będą chcieli reaktywować model
coś mi się gdzieś obiło o uszy, że chyba będą chcieli reaktywować model
Filmik gówniany choć laska fajna. Ale NSX to cudeńko <3
Nie podoba mi się ten samochód, strasznie brzydki.
czy on przeżył ?!
Mularz napisał/a:
Nie podoba mi się ten samochód, strasznie brzydki.
A Tobie się cokolwiek podoba? Bo iPhone`y są chujowe, Honda też, my jesteśmy kurwa zajebiście wulgarni i moderator Cię nie broni jak ktoś Cię nazwie chujem.
Gurgul99 napisał/a:
A Tobie się cokolwiek podoba? Bo iPhone`y są chujowe, Honda też, my jesteśmy kurwa zajebiście wulgarni i moderator Cię nie broni jak ktoś Cię nazwie chujem.
Oczywiście, że są rzeczy, które lubię. Mój samochód np.
To, że parę rzeczy mi się nie podoba, to nie znaczy, ze wszystko mi się nie podoba. Ten samochód jakoś tak mi wizualnie nie podchodzi.
Nie wiem jak się go prowadzi, ale wybierając samochód najbardziej kieruję się wyglądem, jak chyba zresztą większość osób. Poza tym, chyba może mi się coś nie podobać? Czy muszę pisać tylko same pozytywne komentarze?
IPhony są strasznie awaryjne i kruche, jak ktoś chce kupić, to proszę bardzo, ale osobiście bym odradzał.
Co do moderatorów i wyzwisk kierowanych w moją stronę, to proszę bardzo, możecie na mnie bluzgać, tylko niech moje odpowiedzi na te bluzgi nie będą kasowane. Albo moderatorzy sami ukarzą taką osobę usuwają jej post, dając warna, albo niech dadzą mi możliwość możliwość odpowiedzi. To tyle.
ja to wolał bym zobaczyć jak ten wóz rozwala się na którymś zakręcie a nie posłuchać silnika
hóiowa trasa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów