ktoś chyba przesadził na zakręcie wyżej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Aqualinespirit napisał/a:
Ale refleks z dupy, dlaczego lewą stroną nie wziął. Oglądając to człowiek sam się w lewo przechyla.
No niestety raczej nie byłby w stanie w takim czasie o tyle skręcić motocykl w lewo, żeby to ominąć.
Sportowe motocykle są bardzo często wyposażone w tzw amortyzatory skrętu, które "usztywniają" kierownice, aby ta nie wpadła w drgania podczas szybszej jazdy no i ogólnie są od niepotrzebnych ruchów.
Nie jestem ekspertem, ani dawcą Miałem po prostu styczność z takimi maszynami, sam preferuje rekreacyjną jazdę turystycznym mułem
Aqualinespirit napisał/a:
Ale refleks z dupy, dlaczego lewą stroną nie wziął. Oglądając to człowiek sam się w lewo przechyla.
Przejedź się na motocyklu to sam sobie odpowiesz. Podpowiem że prowadzi się zupełnie inaczej jak fotel.
".. feels like heaven..... Pip pip pum pum.."
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów