Pamiętajmy, zwłaszcza przy okazji Święta Niepodległości, o polskich bohaterach. Szczególnie o tych, których honor został splamiony. Chwała bohaterom.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Prawie jak młody Wołoszański. Tylko za szybko językiem napierdala i przydałoby się trochę dymu, i masz Sensacje XX wieku.
ja wam powiem co mnie u "Nas" w sensie Polaków wkurza... W każdym, ale to każdym kraju szanują swoich, kombatantów - czy to w krajach zachodnich o poronionym multikulti (w którym mieszkam) czy w krajach wschodnich ( których historią się interesuję) tylko w naszym popier$%&^ym kraju w czasie dnia NIEPODLEGŁOŚCI, potrafią wyjść pedały, lesby i inny element skrajnie lewicowy i opluwać staruszków czy ludzi inscenizujących np. ułanów itp ( mój dziadek był ułanem) i jeszce Policja tępe balony jednostrzałowe bez wsparcia (sprawdzone) O ile za granicą "trzymam" z różnymi ludźmi (bo sam jestem imigrantem) to w Polsce bym tych "pseudomega" lewaków lał po mordach aż by się jakaś instytucja charytatywna zawiązała by ich chronić przed takimi jak ja....
Wreźcie coś o 11 listopada nie będące polityką, czy to prawicowców, nazistów, lewactwa, czy pedalstwa.
To syn Wołoszańskiego?
Wszyscy pretensje mają do rządzących, różne rządy były, społeczeństwo nasze nadal jest debilne tak jak było. Ja mam po części prawicowe, jak i lewicowe poglądy. Nie ma dla mnie w 100% odpowiedniej partii, czy kandydata.
Jedna jak i druga strona przesadza co do Święta Niepodległości, jedna i druga strona widzi problem w ''przeciwniku''. Gdyby tylko jedna strona była mądrzejsza i zrobiła ukłon w drugą stronę, może by się polepszyło, ale nie da się w Polsce.
Jedna jak i druga strona przesadza co do Święta Niepodległości, jedna i druga strona widzi problem w ''przeciwniku''. Gdyby tylko jedna strona była mądrzejsza i zrobiła ukłon w drugą stronę, może by się polepszyło, ale nie da się w Polsce.
@SQT i ~Bambi~
Bo rusko-żydowskie lewactwo zabrania patriotom uczcić to święto.
Chcą tolerancji - ale tylko dla swoich poglądów. Chcą wymusić tolerancję dla dewiacji seksualnych, niszczenia wartości i wolności.
To nie jest tolerancja - to hipokryzja.
To atak na tych, którzy chcą pozostać przy swoim.
To atak na wszystko to, co czyni Naród silnym.
Tylko że ile razy ja słyszałem teksty "11 listopada już nie długo będzie można tłuc pedałów", być może pół żartem pół serio, ale wina leży po obu stronach. Jeśli chcą maszerować to albo niech idą wszyscy razem jako jeden naród, albo niech nie wchodzą sobie w drogę, a co najważniejsze, niech w ten dzień odetną się od polityki i jakże pojebanych poglądów.
Z początku myślałem że ten filmik będzie w stylu ala odjeb się, coś ogólnie o dupie Maryni. I źle myślałem, chylę czoła przed jego twórcami - dziękuję za sławienie prawdziwej Polski!
Nie ma drugiego takiego kraju... Szkoda tylko, że to zaczyna się zacierać a młodzież coraz bardziej "olewa" swoją historię. Coraz więcej dzieciaków traci swoją polskość i przynosi wstyd starszemu pokoleniu. Zaczynamy być jak inteligentna inaczej unia dzięki naszym politykom. Jestem dumny, że jestem Polakiem i tak pozostanie. Pozdrawiam serdecznie.
Trza było jak najmniej o Polakach mówić, oni się bili o wolność.
Przyszło pismo z góry, jak najmniej, żeby nie mieli argumentów, wymagań w walce o swój kra.
To poilityka ówczesnych "sojuszników"
Arabski chuj im w dupe i temu pedałowi, co naśladuje Wołoszańskiego też
Trza było jak najmniej o Polakach mówić, oni się bili o wolność.
Przyszło pismo z góry, jak najmniej, żeby nie mieli argumentów, wymagań w walce o swój kra.
To poilityka ówczesnych "sojuszników"
Arabski chuj im w dupe i temu pedałowi, co naśladuje Wołoszańskiego też
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów