📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co hooligani na zachodzie? przecież tam już dawno sobie z takimi poradzili ... przynajmniej takw tv mówią
@Panczo88 - zawsze się znajdzie grupa łysych debili na ulicy która będzie się zachowywała jak dzicz w buszu. Pewnie mówisz o dożywotnich zakazach stadionowych, masowych zatrzymaniach itd. - to tak: jako całość jest to bardziej ogarnięte niż w krajach mniej rozwiniętych, ale takie burdy jak tu mogą się zdarzyć dosłownie wszędzie.
W każdym państwie są pewne grupy [zwykle słabo zarabiające, słabo wykształcone, łyse - no nie moja wina że większość jest właśnie taka, nie mam nic do wygolonych] która szuka okazji do napieprzania się po mordach.
W każdym państwie są pewne grupy [zwykle słabo zarabiające, słabo wykształcone, łyse - no nie moja wina że większość jest właśnie taka, nie mam nic do wygolonych] która szuka okazji do napieprzania się po mordach.
To jakiś nowy taniec?
1:01 po lewej ale but na ryj :O
Bo Szkoty to temperamentne są...
o kurwa mać ! fest waleczne chłopaczki, biją się jak dzieci w podstawówce. Więcej bezsensownego krzyku niż akcji.
Rekreacja, każdy prawdziwy mężczyzna czasem musi komuś obić mordę
Jak przyjemnie oglądać jak napierdalają się ludzie a nie ciapate kebaby
Mieszkałem pare lat w Edi ale nie moge poznać. To na Leith jest? Hearts contra Hibs? Daj jakieś obszerniejsze info z bijatyki.
Nie , Nie , Nie Dlaczeogo dzisiaj ? Pracuje w restauracji na rogu 20 m od nich i k... akurat mam wolne k...
gwindak
to jest na high street koło Bella Italia
gwindak
to jest na high street koło Bella Italia
Aż sie przejade do Edyburga Mam tylko 30 minut ode mnie. Takie fajne rzeczy.... Nie dziwie sie ze wstał i poszedł na nich w końcu Szkot Twarde to pały są
42 sekunda rasowy partyzant
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów