📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
lordindycznik napisał/a:
Lewicowe środowiska próbują wmówić, że należy zaczerpnąć edukacje seksualną z zachodu facet z facetem, facet z kozą itp ewentualnie wmawia się dzieciom, że jak nie chcą mieć penisa to moga sobie zrobić dziurke i odwrotnie, ludziom pierdoli się w głowach od dobrobytu, potrzebujemy wojny która wypali te pojebane słabe nasienie które nie zasługuje na chodzenie po tym świecie
Dlatego tak ważne jest, byśmy my sadole, obrońcy normalności w swoich domach tłumaczyli dzieciom co do czego służy i dlaczego murzynek bambo ma w afryce mieszkać.
Edukacja seksualna i dzisiaj to nadal fikcja w szkołach i pierdolenie o tym jak się psy dymają. W ludziach nadal jest ogromny wstyd i niechęć przed poruszaniem takich tematów z młodymi. Prościej ich zostawić samopas ("będzie starszy/a to się dowiesz").
@Zadi_ albo jeszcze lepiej, kto czytał, bo opis jest lepszy niż w filmie;)
Stara po obejrzeniu takiej sceny pewnie poszła na kolanach do Częstochowy duszę oczyścić.
Ta kobieta ma mniej bogate życie seksualne niz połowa uzytkownikowmtego portalu.
ta nie wie na czym baba skacze na chłopie a ta 77 lat miała jeden seks i jedną pozycję
Jeździć po Polsce i wydłubywać co lepsze rodzynki z pato-ciasta... Jeszcze sobie subtelną bekę kręcić z nich przed kamerą i wszystko ładnie spuentować na modłę "sprawiedliwośći społecznej", "ludzkiej tragedii" i innych takich. Robota ciekawa, bez dwóch zdań.
ridin2 napisał/a:
Każdy mądry a sami nigdy nie widzieli. Ja też
Idz po szklanke wody w nocy i nie daj sobie wmowic, ze tatuś z mamusią się siłują
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów