18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Hostessy na E3
fakeit • 2012-06-10, 19:49
Był temat o grach zaprezentowanych na e3, ale o hostessach już zapomniano. A z racji, ze jest to nieodłączna część targów, to wrzucam trochę fajnych babeczek z imprezy

reszta w komentarzach.
Zgłoś
superfosfat 2012-06-10, 22:43 1
@Zazdrosna jesteś? Ładnie się prezentują i dlatego tyle tapety, żeby wyglądały perfekcyjnie. Pokaż swoje fotki, to Cie ocenimy czy w szpachli byś się tam nadawała

Jak możesz to wrzucaj ze wskazaniem na te azjatki.
Zgłoś
buer2008 2012-06-10, 22:45
Która ma fujarę?
Zgłoś
inf3kkted 2012-06-10, 22:51 2
szarpałbym jak kibol krzesełka

Htysz!
Zgłoś
fakeit 2012-06-10, 22:51
lofix1 napisał/a:

tyyyyy ale to dział fimów, wrzuć jakiś gdzie któraś z nich jest gwintowana albo wypalaj

[ Komentarz dodany przez: angel: 2012-06-10, 22:38 ]
słuszna uwaga

hmm a byłem pewny, że wrzucam to do czarnych fotek. Czyżbym tracił wzrok od...
Zgłoś
~Angel 2012-06-10, 22:53 2
fakeit napisał/a:

hmm a byłem pewny, że wrzucam to do czarnych fotek. Czyżbym tracił wzrok od...

Zgłoś
pkh 2012-06-10, 23:44
a wszystkie te dziewczyny są czyjeś!
Zgłoś
wnk 2012-06-11, 0:04
Fajnie, fajnie - tylko mam nadzieję, że miliard podobnych tematów nie będzie zaśmiecać sadola.
Przypomniałeś właśnie o istnieniu takiej strony jak:
http://www.e3girls.com/
na którą odsyłam szanownych niewyżytych fapaczy
Zgłoś
dzony91 2012-06-11, 0:18
Mój zwierzęcy instynkt mi podpowiada: Ruchał bym!
Zgłoś
grandl 2012-06-11, 1:03
Pfff hostessy - ja przyszedłem pograć!
Zgłoś
Człowiek Drzewo 2012-06-11, 3:17
Masz wiecej zdjec pani z pierwszej fotki i pani z 4 fotki z pierwszej serii w komentach? : p Albo informacje jak sie nazywaja ^^
Zgłoś
Salomon69 2012-06-11, 3:31
Szarpał by jak Reksio Szynkę
Zgłoś
bolszewik 2012-06-11, 18:53
Są rude jest piwo:>
Zgłoś
Zuchwaly Huj 2012-06-11, 19:37
Ta od tekkena jest niezła
Zgłoś
bobek388 2013-04-10, 3:23
PLANETSIDE 2 !!!

nie chodzi mi oczywiście o panienkę tylko o grę, bo panienka się chowa pod jakimś żelastwem zamiast cycki pokazać, ale gra wypasiona
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów