Muzyczna kura domowa...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jednoznaczna? Czy dla Ciebie wszystko jest czarno-białe?
To znajdź mi Panie wszystkowiedzący granicę między rasizmem, czarnym humorem, wolnością słowa, stereotypami i zdrowym rozsądkiem.
Biorąc pod uwage kontekst tematu i charakter forum większość rzeczy jest traktowane jednak jako czarno-humorowy folklor. Co nie zmienia faktu że autorzy niektórych komentów mają zanurzenia emocjonalne bo doznają euforycznego podniecenia kiedy mogą sobie pojechać po czarnych i innych. Tak to bywa jak się nie ma dziewczyny i za duże ciśnienie w jądrach, chociaż tak czy owak to raczej nienormalne. Nazywamy ich tutaj internetowymi napinaczmi bo wielu z nich nie widziało nigdy czarnoskórego na oczy, a jak widziało to i tak nigdy nie nawiązali z nimi innego kontaktu niż wzrokowy, ale w Internecie są to mega chojraki i co to by oni komu nie zrobili.
Myślę że komentarze wyżej są niegroźne, te groźne kasujemy i nagradzamy (PKT 6 zasad pisania postów). Ogólnie administracje forum męczą już bezsensowne komentarze i chyba zaczniemy je po prostu kasować.
PS: Co ma Hitler do murzynów?
To znajdź mi Panie wszystkowiedzący granicę między rasizmem, czarnym humorem, wolnością słowa, stereotypami i zdrowym rozsądkiem.
Biorąc pod uwage kontekst tematu i charakter forum większość rzeczy jest traktowane jednak jako czarno-humorowy folklor. Co nie zmienia faktu że autorzy niektórych komentów mają zanurzenia emocjonalne bo doznają euforycznego podniecenia kiedy mogą sobie pojechać po czarnych i innych. Tak to bywa jak się nie ma dziewczyny i za duże ciśnienie w jądrach, chociaż tak czy owak to raczej nienormalne. Nazywamy ich tutaj internetowymi napinaczmi bo wielu z nich nie widziało nigdy czarnoskórego na oczy, a jak widziało to i tak nigdy nie nawiązali z nimi innego kontaktu niż wzrokowy, ale w Internecie są to mega chojraki i co to by oni komu nie zrobili.
Myślę że komentarze wyżej są niegroźne, te groźne kasujemy i nagradzamy (PKT 6 zasad pisania postów). Ogólnie administracje forum męczą już bezsensowne komentarze i chyba zaczniemy je po prostu kasować.
PS: Co ma Hitler do murzynów?
nie, wszystko jest czarne!Jednoznaczna? Czy dla Ciebie wszystko jest czarno-białe?
Centurion napisał/a:
Czy dla Ciebie wszystko jest czarno-białe?
Właśnie sumkoski! Nie zapominaj o japończykach i cyganach, ty rasisto!!!
Kod:
Jak masz takie podejście "folklorysztyczne" to daleko zajdziesz... To znajdź mi Panie wszystkowiedzący granicę między rasizmem, czarnym humorem, wolnością słowa, stereotypami i zdrowym rozsądkiem.
Kod:
Właśnie sumkoski! Nie zapominaj o japończykach i cyganach, ty rasisto!!!
~Rhox zapomniałeś o białych naziskinie
Czarna słonika czuje rytm.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów