📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
Może sobie grać nawet najlepiej w całej galaktyce, ale nic nie zmieni faktu że jest kurewsko brzydka.
Radwańska brzydka ? Chyba Cię pojebało.
patrykd7 napisał/a:
W ten sposób się nie dowartościowujesz.
Jeszcze raz tylko po Polsku poproszę.
joystik1337 napisał/a:
Radwańska brzydka ? Chyba Cię pojebało.
No kurwa, Miss Polonia.
myślałem że ten hot dog to będzie wcięcie przez galoty na piździe... zawiodłem się
EEE tam nie jest taka zła, poza tym gra dobrze i cały czas się rozwija a to się liczy i nie pierdolcie mi tu bo nogi ma niczego sobie Ma fchuj siana, robi to co lubi/kocha sukcesy odnosi, nic tylko pozazdrościć! Aleee nieeeee lepiej się dopierdolić i napisać że jest brzydka.
...hejtusie pokażcie swoje foty facjaty, zapewne ubaw byłby nieziemski...
WAR Agnieszka...!!!
...hejtusie pokażcie swoje foty facjaty, zapewne ubaw byłby nieziemski...
WAR Agnieszka...!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów