reszta w komentarzu
reszta w komentarzu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Ramsey007: Grande Hotel nigdy nie był rentowny (za mało zamożnej klienteli), więc go zamknęli. Później w czasie wojny domowej służył jako więzienie i kwatery dla wojska. Więc z łaski swojej nie pluj na afrykańczyków jeśli nie wiesz o czym mówisz.
OK, nie ma sprawy. Tyle tylko, że w Kozubniku nikt nie mieszka, a i tak są tam lepsze warunki
Cóż... czarna luda
Ty to prawdziwy rasista z krwi i kości jesteś jeszcze tylko napisz jaki sadystyczny jesteś bo nie napisałeś.
Kozubnik to trochę inna sprawa... To był de facto państwowy ośrodek, który zaczął chylić się ku upadkowi, po zmianie ustroju i prywatyzacji... Także jeśliś łaskaw to nie pluj na Polskę nie wiedząc o czym mówisz.
Wybacz, byłam w Kozubniku, nawet zachciało mi się trochę poczytać o jego historii. Nie chcę obrażać nikogo, tym bardziej Polaków. Chciałam tylko dać do zrozumienia, że takie rzeczy się dzieją wszędzie, nawet u nas. A akurat historia tego hotelu mogła być własnie bardzo podobna do Kozubnika - kogoś nie było stać na jego utrzymanie.
Wybacz, byłam w Kozubniku, nawet zachciało mi się trochę poczytać o jego historii. Nie chcę obrażać nikogo, tym bardziej Polaków. Chciałam tylko dać do zrozumienia, że takie rzeczy się dzieją wszędzie, nawet u nas. A akurat historia tego hotelu mogła być własnie bardzo podobna do Kozubnika - kogoś nie było stać na jego utrzymanie.
Kozubnik świetna sprawa. Zerknij jeszcze na szpital Stalownik.
@Ramsey007
Ty to prawdziwy rasista z krwi i kości jesteś jeszcze tylko napisz jaki sadystyczny jesteś bo nie napisałeś.
Musisz zrozumieć różnicę między rasizmem a rozsądkiem. Jedno i drugie na "r" ale cóż...
Ten hotel to świetny przykład asertywności i obrotności murzynów. W zasadzie kwintesencja bycia czarnym. Jak dobrze prosperujący hotel zamienić w ruinę.
Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę jakim jesteś debilem i cała reszta twoich popleczników też,ale co tam,szkoła dopiero od jutra.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów