Ps Patrzcie minę Łozo(Wieśniak w czapce)
Ps Patrzcie minę Łozo(Wieśniak w czapce)
Te wszystkie programu sa strasznie strasznie chujowe i sztuczne... a ten koleś w zielonym mundurku i czapce co zasiada w żyri tak mi działa na nerwy że o kurwa.
A zespol, jakby napisali jakas normalna piosenke to moze i daloby sie posluchac
Jestem z łodzi, nie lubię warszawy, ale jak patrze na tego typa to jego poziom wieśniactwa bije warszawę dziesięciokrotnie Pedał jeden, szkoda, że nie można ujemnych piw dawać
Szkoda, szkoda, pewnie byś miał już -200
"Może i pocisnął, ale ten h.R.A.B.I.A jest z tego samego miasta co ja i szczerze mówiąc, wcale nie zachowuje się inaczej, od jak to sam nazwał "Warszaffki". Lansuje się po klubach i barach, żąda darmowych drinków, "Bo on jest gwiazdą, był w takim, a takim programie". Raz kiedy był nalany w knajpie, chodził od stolika do stolika i pytał ludzi czy chcą autograf, większość nawet go nie rozpoznała, co go wkurzyło niemiłosiernie "No jak to, to nie wiecie kim ja jestem?!". O żądaniach zrobienia loda, kierowane do każdej napotkanej dziewczyny nie wspomnę "
Też jestem z Mielca i znam cały zespół. Piszesz człowieku i obrażasz wszystkich chłopaków! Byłem świadkiem podobnych sytuacji jak Ty i wiele z różnych źródeł słyszałem (pewnie Cię też znam, bo biegam do Studia i innych lokali) ale nie ze strony wokalisty, któremu to przypisałeś! Ustal najpierw fakty i wtedy je wypisuj na oczach innych, którzy nie znają Hrabiego i nie mają jak poznać. Kurwa! Mam dość takich debili jak Ty - zazdrosnych i pełnych nienawiści hejterów!!! Myśl głową a nie dupą!!!
@ Algondo
"Może i pocisnął, ale ten h.R.A.B.I.A jest z tego samego miasta co ja i szczerze mówiąc, wcale nie zachowuje się inaczej, od jak to sam nazwał "Warszaffki". Lansuje się po klubach i barach, żąda darmowych drinków, "Bo on jest gwiazdą, był w takim, a takim programie". Raz kiedy był nalany w knajpie, chodził od stolika do stolika i pytał ludzi czy chcą autograf, większość nawet go nie rozpoznała, co go wkurzyło niemiłosiernie "No jak to, to nie wiecie kim ja jestem?!". O żądaniach zrobienia loda, kierowane do każdej napotkanej dziewczyny nie wspomnę "
Też jestem z Mielca i znam cały zespół. Piszesz człowieku i obrażasz wszystkich chłopaków! Byłem świadkiem podobnych sytuacji jak Ty i wiele z różnych źródeł słyszałem (pewnie Cię też znam, bo biegam do Studia i innych lokali) ale nie ze strony wokalisty, któremu to przypisałeś! Ustal najpierw fakty i wtedy je wypisuj na oczach innych, którzy nie znają Hrabiego i nie mają jak poznać. Kurwa! Mam dość takich debili jak Ty - zazdrosnych i pełnych nienawiści hejterów!!! Myśl głową a nie dupą!!!
Doskonale wiem kogo widziałem, bo byłem kilka razy na ich występach i potrafię ich rozróżnić. I prawdę powiedziawszy, dopóki nie zobaczyłem na żywo co gość odjebał, to byłem dumny że w Mielcu jest taki zespół, więc nie nazywaj mnie hejterem, bo wcale im nie zazdrościłem. Teraz już nie jestem dumny i tym bardziej nie zazdroszczę, i uwierz mi że widziało to tyle osób że zrobił sobie świetną opinię. Nie interesuje mnie czy mnie znasz czy nie, i też nie szukam nowych znajomych. Chamstwa, cwaniactwa, a wręcz wiejskiego prostactwa kurwa nie znoszę, a tego zespołu już nigdy nie będę szanował jak kiedyś.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów