Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ten kto zezwolił na przejeżdżanie rowerem czy hulajnogą przez ulicę, powinien się w piekle smażyć.
Jak to szatan był, to chyba się cieszy nie?
Ten kto zezwolił na przejeżdżanie rowerem czy hulajnogą przez ulicę, powinien się w piekle smażyć.
Jak to szatan był, to chyba się cieszy nie?
Nieważne czyja wina - zawsze miałem, mam i będę miał bekę z pedalarzy i hulajzjebów którzy nie potrafią się rozejrzeć i zapierdalają jak bezmózgi jakby byli sami na drodze. Cmentarze są pełne osób ,,które miały pierwszeństwo". Zimne piwko leci oczywiście.
Oczywiście! Wina nie ma znaczenia ważne że spotkało się w jednym momencie 2 bezmózgów. Czy utylizacja 1 czy 2 jest zasadna czy chwilowe zaciemnienie normalnego, to niech sobie już sami odpowiadają.
Nie. Ale wjechanie na przejście/przejazd BEZ zatrzymania się, powinno być traktowane jako wtargnięcie, a kierowca potrącający takie ludzkie gówno, uniewinniony. Tak samo w wchodzeniem na pasy.
Po ostatniej nowelizacji kodeksu już nie ma czegoś takiego jak wtargnięcie. Nawet jak samobójca rzuci się pod koła to formalnie winien jest kierowca. Podziękujcie PiS, chwalili się, że dzięki temu jest teraz bezpiecznie na drogach.
A tak w ogóle, co to jest hulajnoga według przepisów? Pojazd, pieszy, czy chujwieco?
Zakaz zatrzymania lub postoju pojazdu nie dotyczy unieruchomienia pojazdu wynikającego z warunków lub przepisów ruchu drogowego.
Także fajnie że czytasz. Ale czytaj do końca
Dlatego kochani trzeba obserwować otoczenie, a nie brandzlować się za kierownicą. Nie musisz wiedzieć, jaki paniena ma kolor oczu, ale co będzie odpierdalała. Bo to, że będzie odpierdalała jest pewne.
Kurwa tylko baba może wjechać na pałę, nie wiem sam jeżdże na hulajnodze i na takich przejazdach to się śledzis amochody do samego konca, anie przy wjeździe czysto to dawaj. Po to jest kurwa zachowanie umiarkowanego zaufania do innych uczestników drogi.
Ten kto podpisał ustawę, że rowerzysta ma bezwzględne pierwszeństwo na przejazdach dla rowerów, ma na sumieniu więcej ofiar niż niejeden morderca.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów