📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dajcie no linka do tej laski ze swiecącym hula
jolmen13 napisał/a:
Ci faceci drą się jak 40letnie zapijaczone prawiczki co widzą pierwszy raz w życiu dupę na żywo. Laski może fajne, ale żadna nie potrafi się dobrze ruszać. To nie żaden "Hula-hopowy konkurs" zwykłe dupy z amerykańskiej wsi próbujące ruszać biodrami. ;/
tu macie laską, która umie się ruszać, zresztą w necie można znaleźć ich dużo więcej
szkoda by jej było wystawiać, bo ten konkurs to zapewne "kto ma najbardziej odstającą dupę i cycki" a hula-hop to tylko pokazówka
k18t napisał/a:
tak wygląda ładna kobieta, a nie jak te paszczury na pierwszym filmieObrazek
ładna kobieta jest ładna bez makijażu
nie mam takiej figury jak one, nie głodzę się by pokazywać dupę napalonym idiotom szukającym powodu do zwalenia sobie, ani nie jestem zazdrosnym gejem ani kurwą zachowująca się jak te na wybiegu
Tym bardziej nie jestem lesbijką ruchającą plastiki
Powodzenia
Nie wiem jak wy, ale ja miałem nadzieję, że któraś się jednak wywróci.
ฬเεอžмล napisał/a:
mam takiej figury jak one, nie głodzę się by pokazywać dupę napalonym idiotom szukającym powodu do zwalenia sobie, ani nie jestem zazdrosnym gejem ani kurwą zachowująca się jak te na wybiegu
Tym bardziej nie jestem lesbijką ruchającą plastiki
Powodzenia
Jestes wiedzma prawda ? straszna niczym buka
Szczota napisał/a:
Zebys slyszal dzwiek facepalma jakiego jebnolem czytajac twoj komentarz... Od dzis kazda kobieta lubiaca facetow jest gejem.
Gej znaleziony
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów