Coś pozytywnego po tych wszystkich "czarnościach"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Coś pozytywnego po tych wszystkich "czarnościach"
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wreszcie ktoś inteligentny. Kolej reprezentuje sobą zajebisty poziom i nie wstydzi się (jak to większość skejtów) ubierać kasku.
Cytat:
Hulajnoga i ktoś, kto potrafi się nią obsługiwać
Obsługiwać to się możesz ręką, hulajnogą się można posługiwać..
Wkurwiaja mnie te wasze komentarze typu jaki to on jest zjebany bo jezdzi na hulajnodze albo nic sobie nie zrobił. Nie pasuje Wam kurwa to nie ogladajcie a jak chcecie zobaczyc troszke krwi to wypierdalać na harda i nie pyszczyć bo tylko wkurwiacie normalnych ludzi.A co do jego "chujowych" wyczynach na hulajnodze to gosciu ma na prawde talent,a Wy zamiast pokazac szacunek to kurwa wydziwiacie i jakies pierdolenia wymyślacie. Spierdalać na demoty gimbusy.
A co do jego "chujowych" wyczynów*** Sorki literówka, wolałem napisać bo pseudomądrale zaraz by sie czepiały
A co do jego "chujowych" wyczynów*** Sorki literówka, wolałem napisać bo pseudomądrale zaraz by sie czepiały
@szczurto
Ale jesteś kozak.
Ale jesteś kozak.
chyba raczej 'posługiwać hulajnogą' deklu
Cytat:
chyba raczej 'posługiwać hulajnogą' deklu
No i po co to piszesz? Saymonek już zwrócił na to uwagę i nie potrzebne są kolejne uwagi co do literówki, którą każdy może popełnić. A jak włączasz jakiś filmik tylko po to, żeby ponarzekać to znajdź sobie kumpli, którzy będą chcieli Twoich narzekań wysłuchiwać. Bo szczerze powiedziawszy to mam totalnie gdzieś, gdzie zrobił błąd, jaki zrobił błąd skoro interesuje mnie filmik. A filmik jest po prostu genialny i koleś wymiata.
Nesta napisał/a:
No i po co to piszesz? Saymonek już zwrócił na to uwagę i nie potrzebne są kolejne uwagi co do literówki, którą każdy może popełnić. A jak włączasz jakiś filmik tylko po to, żeby ponarzekać to znajdź sobie kumpli, którzy będą chcieli Twoich narzekań wysłuchiwać. Bo szczerze powiedziawszy to mam totalnie gdzieś, gdzie zrobił błąd, jaki zrobił błąd skoro interesuje mnie filmik. A filmik jest po prostu genialny i koleś wymiata.
no dobrze już dobrze, nie ekscytuj się tak bo ci się jelito wysunie.
mi też się podoba filmik bo sam za młodu podobnie świrowałem.
Komentarza Saymonka nie zauważyłem, moja wina. Po prostu nie trawię jak ktoś kaleczy język polski. Wolę kaleczenie cyganów i innych parchów
Ale o co wam dokładnie chodzi bo nie rozumiem... Mała literówka wynikająca ze zmęczenia mojego i mojego organizmu (patrz godzina zamieszczenia posta) i robicie nie wiadomo co z tego... Żal mi pseudo "polonistów" bo chciałbym zobaczyć jak bardzo nieskalani jesteście wy i wasz język polski którym się posługujecie.
zipek napisał/a:
Mała literówka wynikająca ze zmęczenia mojego i mojego organizmu (patrz godzina zamieszczenia posta)
Znowu literówka... ONANIZMU. Patrz co piszesz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów