Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
elim 2024-03-30, 17:33
Te hulajnogi mają takie miniaturowe chujowe kółeczka przez które bardzo łatwo się na nich wyjebać.
Zgłoś
majeńka 2024-03-30, 18:45 3
mp_toujane napisał/a:

Tylko do tego się nadajesz

Tak jakbyś sam chętnie takiej lasce stóp nie lizał (zakładając że są w momencie lizania czyste).

I od samego lizania stóp czy masowania zbolałej dupci w ciążę nie zajdzie, czyli nie ma ŻADNEGO powodu aby takiej czynnosci odmówić. Dziewczę jest na tyle zgrabne że mogę stanowczo powiedzieć: tylko zbok mógłby koło niej przejść obojętnie.
Zgłoś
Jarosławkaczyński 2024-03-31, 8:24
majeńka napisał/a:

Tak jakbyś sam chętnie takiej lasce stóp nie lizał (zakładając że są w momencie lizania czyste).
I od samego lizania stóp czy masowania zbolałej dupci w ciążę nie zajdzie, czyli nie ma ŻADNEGO powodu aby takiej czynnosci odmówić. Dziewczę jest na tyle zgrabne że mogę stanowczo powiedzieć: tylko zbok mógłby koło niej przejść obojętnie.

Ojoj dobrze gadasz. Jakbyś miała ochotę to chętnie się moge Twoimi stopkami zająć. Daj znać na priv
Zgłoś
Kooondor2000 2024-03-31, 20:10 1
majeńka napisał/a:

nie nie lizałbym stóp, obrzydlistwo, masz zrytą psychę, ale tu mnie to nie dziwi.
Zgłoś
majeńka 2024-04-01, 11:26 1
Kooondor2000 napisał/a:

nie nie lizałbym stóp, obrzydlistwo, masz zrytą psychę, ale tu mnie to nie dziwi.

Tak z ciekawości: rozumiem że nie dla każdego stopy są specjalnie atrakcyjne, ale wyjaśnij mi proszę: czyste zgrabne stopy ładnej dziewuchy — to powinno być przynajmniej neutralne dla każdego kto nie jest poważnie zboczony.

Chyba tylko kozojebcy mają tam tabu, dla nich po pierwsze widok stóp jest obrazą, po drugie będąc skrajnymi mizoginami (bo tak prorok kazał) wszystko co nie jest wywyższaniem samców jest dla nich nie do przyjęcia.

Tak więc, uważasz lizanie/całowanie/itp stóp za obrzydliwe czy tylko neutralne?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem