📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
katmandu napisał/a:
a polscy kibice to tylko mordy drą
chyba na tym polega doping co?
katmandu napisał/a:
i się napieprzają na ustawkach
byłeś na ustawce? nie! dostałeś tam po ryju? NIE! wiec w czym masz problem?
na moje 1000 razy bardziej efektownie wyglądają oprawy w PL. pirotechnika i własnoręcznie wykonane malunki. Chinole nie są żadnymi kibicami, a to co robią jest kiepskie, bo raz że niewiele to ma wspólnego z dopingiem a dwa, nie wiem czy ktoś z was zauważył, że film jest w przyspieszonym tempie
co nie zmienia faktu że może się podobać, ale to nie ma nic wspólnego z kibicowaniem!
O co wam chodzi? - To przecież wcale nie są kibice tylko specjalnie tresowany skład na takie okazje kibice pewnie siedzią gdzie indziej.
Pogratulować tylko kitajcom takiego perfekcjonizmu.
zjadłem przecinek;/
Amnestia z bólu wątpliwości,
Że nam odmówić przyjdzie rzadko,
Gdy Pan Ciemności prosi w gości.
Pogratulować tylko kitajcom takiego perfekcjonizmu.
zjadłem przecinek;/
ale pograłbym sobie na takim w tetrisa
znając żółtków, to pewnie jedna pomyłka w układzie i wpierdol
dlatego chodzą jak w zegarku
dlatego chodzą jak w zegarku
Jam jest Pan Twój!
Pomyśleć ile czau sie tego uczyli
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów