📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Już wiem czemu klan ma w tym roku zakończyć emisję. Maciek wszystkich rozjebie:D
OLbrychski gra pewnie jakiegoś członka skuterowego gangu Death Spirytus & Chrystus, którzy przejeżdżają chronicznie na czerwonym świetle przez co straż miejska wydała za nim intergalaktyczny list gończy dlatego ukrywa się u Geażynki w piwnicy, wyjadając zapasy ogórków konserwowych i kapusty kiszonej.
*sypki drift po blacie*
Jutro będzie jakiś lizidup Jarka z PISiorstwa.
Ale sie Grażynka rozlatała jak jej chłop padł ...
kaiel napisał/a:
OLbrychski gra pewnie jakiegoś członka skuterowego gangu Death Spirytus & Chrystus, którzy przejeżdżają chronicznie na czerwonym świetle przez co straż miejska wydała za nim intergalaktyczny list gończy dlatego ukrywa się u Geażynki w piwnicy, wyjadając zapasy ogórków konserwowych i kapusty kiszonej.
Naucz się być śmiesznym.
nie dzisiaj, tylko z 2 lata temu. obecnie leci odcinek 2944, a powyższa scena jak zaznaczone z 2543...
Ten Olbrychski też trochę wygląda jakby miał downa (może dlatego kumplują się z Maćkiem). KOD faktycznie zmienia ludzi.
Od Wajdy i Kieślowskiego do Klanu... Ja pierdzielę, żeby tak się stoczyć... To w sumie tak, jakby Kevin Spacey miał grać w Modzie na sukces (zastępując Ridża dla Brook)
Olbrychskiemu coś się porobiło od chwili, gdy wpadł z szablą od galerii.
Od tamtego czasu się z nim coś dziwnego stało, a aktor był swego czasu przecież z niego znakomity, prawdziwa ikona polskiego kina. A teraz...rajdy po pijaku, tańce w KODzie, występy w Klanie...
Od tamtego czasu się z nim coś dziwnego stało, a aktor był swego czasu przecież z niego znakomity, prawdziwa ikona polskiego kina. A teraz...rajdy po pijaku, tańce w KODzie, występy w Klanie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów