📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeszcze nigdy nie słyszałem słowa "japierdole", które wyraża tyle emocji. Piwo dla kamerzysty.
mialem podobna sytuacje w Augustowie rok temu, tylko ze skonczylo sie troche gorzej na kolegi samochod wlasnie drzewo spadlo tylko wiekszych gabarytow i nie stety samochod poszedl do kasacji a my musielismy wracac pociagiem do domu...
skoro już wiedzieli, że drzewa będą się łamać to powinni ratować te samochody jadąc w pierwsze miejsce gdzie nie ma drzew w promieniu 50m...
Ja mu sie nie oddam po dobroci...
nienawisz leży niedaleko mojej miejscowości, u mojego sąsiada który buduje dom, poobalało szczyty (bez dachu bo nie było ;p ) snopki przelatywały nad ulicą na wysokości 1,5 m z jednego pola na drugie, a drzewa w okolicy leżały jak bierki rozsypane na stole. Stażacy walczyli 2, albo 3 dni żeby to posprzątać
miliard31 napisał/a:
Jeszcze nigdy nie słyszałem słowa "japierdole", które wyraża tyle emocji. Piwo dla kamerzysty.
Hehe aż mnie się przypomniało:
sadistic.pl/traba-powietrzna-w-bydzi-vt82474.htm?highlight=tr%C4%85ba
Panko napisał/a:
4:30 jeeezuuuss jeeeezzuuusss co to kurwa jest? jakaś panikara w gacie popuściła
Szkoda że te drzewo nie pierd*leło w Ciebie
I czym jest technologia w porównaniu do natury? Kurwa, świat jest doskonały sam w sobie a człowiek tylko to pierdoli ;/
Jak miałem 3-5 lat byłem z ojcem na grzybach i się straszna burza rozpętała. Jebało piorunami wkoło, nie ryczałem, rozpłakałem się lekko później bo tatulo "syrenkę" na stopa złapał a ja za chuja wsiąść do niej nie chciałem. Więc nie wiem czemu tam kurwa tak pyska ktoś drze. Natury wrzaskiem nie poskromi.
Btw widzę że wakacje w Polsce nie wychodzą najlepiej? To ja już sobie posiedzę w tym jebanym UK.
Btw widzę że wakacje w Polsce nie wychodzą najlepiej? To ja już sobie posiedzę w tym jebanym UK.
dla informacji tych którzy dziwią się że kobieta krzyczała, film oddaje 1/10 z tego co tam się działo także tak emocje są w miarę spokojne, a jeśli chodzi o auta nie było możliwości ich przestawienia... kilka min wczesniej pot po tyłkach leciał, w momencie kiedy na filmiku jest jeszcze w miarę spokojnie za płotem drzewa już się kładły jak zapałki więc głupie komentarze są zbędne. Nie życzę nikomu takiego czegoś doświadczyć.
MrokoxD napisał/a:
@mdma888 Skąd to drzewo spadło? Z nieba?
większość drzew została ukręcona ok 2 m nad ziemią, także spadały z wysokości, nie wszystkie glebły z korzeniami
kamild napisał/a:
Co jak co, ale samochodów szkoda...
tylko jeden ucierpiał
Panko napisał/a:
4:30 jeeezuuuss jeeeezzuuusss co to kurwa jest? jakaś panikara w gacie popuściła
Ty byś na pewno sie zesrał
Mc6 napisał/a:
skoro już wiedzieli, że drzewa będą się łamać to powinni ratować te samochody jadąc w pierwsze miejsce gdzie nie ma drzew w promieniu 50m...
gdyby było to możliwe to byśmy zabrali, myśleliśmy o sobie żeby uciekać i nie dostać gałęzią w łeb a nie o ratowaniu aut!, 5 min wczesniej było 40st C, nic nie wskazywało na taką zmianę pogody, przyszło nagle...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów