18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Huzarzy Śmierci
Hauer88 • 2012-08-30, 16:54
Troszkę o mało znanym a jakże zasłużonym w walce z bolszewikami, niepokornym dyonie - Huzarzy Śmierci.

Film zawiera jedną nieprawdziwą informację odnośnie tego iż Huzarzy Śmierci nie brali jeńców.

Jeżeli kogoś zainteresował temat to polecam:

rejtan.eu/index.php/Aktualnosci/Z-kraju/Huzary-Smierci.html

[img:38afbce7ca]http://imagehost4.online-image-editor.com/oie_upload/images/411403610fi0rvOS/4114213rrE3IF6E.jpg[/img:38afbce7ca]
Zgłoś
Hauer88 2012-08-31, 19:42 1
Co nie zmienia faktu że czcionka jest inna od tej z Mein Kampf - po za tym widziałem tą książkę gdyż ją czytałem [z ciekawości] tak samo jak i Marksa oraz Alberta Pike.

Tak jak pisałem New York Times też ma czcionkę w ten deseń:

Poza tym nie ja jestem autorem grafiki - sam autor raczej też nie ma poglądów gloryfikujących trzecią rzeszę. Czcionka to tylko czcionka. Jest wiele do siebie podobnych - a Ty doszukujesz się tu zaszytego nazizmu.

[img:38afbce7ca]http://imagehost4.online-image-editor.com/oie_upload/images/411403610fi0rvOS/4114213rrE3IF6E.jpg[/img:38afbce7ca]
Zgłoś
Ork.Fajny 2012-08-31, 19:46 1
Cokolwiek co kurwa zostało użyte przez Hitlera ma dostać znaczek "złe"?
Salut rzymski używany od 2tys lat przed grupy monarchistyczne a w momencie pojawienia się komunizmu przez wszystkie anty-komunistyczne grupy to też złe dzieło nazistowskie, no nie?
Wysocy blondyni o niebieskich oczach to też nasienie Hitlera?

"nienawidzę skrajnie radykalnych prawicowych poglądów też fakt"
Ale żadnych tutaj nie wymieniłeś...
Zgłoś
r................h 2012-08-31, 21:22
Arashel napisał/a:

Cytat:

Cokolwiek co kurwa zostało użyte przez Hitlera ma dostać znaczek "złe"?

ależ nie!!! był zajebistym strategiem do momentu utworzenia frontu wschodniego. gdyby nie to, może byś mówił swoim ulubionym niemieckim...
Zgłoś
Ork.Fajny 2012-08-31, 21:34 1
rzepich napisał/a:

ależ nie!!! był zajebistym strategiem do momentu utworzenia frontu wschodniego. gdyby nie to, może byś mówił swoim ulubionym niemieckim...

Tak kurwa. Teraz ja robię za nazistę... W pytę mondra riposta...
Zakażemy także pisania? Hitler też pisał? Zakażemy filmów? Też tworzył? Zakażemy oddychania? SSmani tez to robili...
Zgłoś
r................h 2012-08-31, 21:44
do czego zmierzasz? o co ci chodzi?

odrzutowce i organizacja obozów pracy nadal procentują, technologia rozszczepiania atomu.... o to ci chodzi?

arabski system dziesiętny...
alfabet łaciński...

chcesz przyrównywać swojego wodza do tych odkryć?

o co kamon?

ps. masz rację, robisz za nazistę
Zgłoś
Ork.Fajny 2012-08-31, 22:42
Nikogo imbecylu nie przyrównuje do hitlera tylko stwierdzam śmieszny fakt że ten gość korzystał z wielu rzeczy innych prócz czcionki i się nie zastanawiam czy tego tez nie zakazać jako propagowania nazizmu.
Zgłoś
r................h 2012-08-31, 22:47
"i się nie zastanawiam czy tego tez nie zakazać jako propagowania nazizmu"
o boże... masz moc sprawczą?
Zgłoś
Ork.Fajny 2012-08-31, 22:50
Dobra. Widzę że widzisz iż rzuciłeś idiotyzmami i nie masz zamiaru się mocować na słowa więc przeszedłeś do taktyki trollowania. Idź sobie póki na idiotę nie wyszedłeś całkowicie.
Zgłoś
r................h 2012-08-31, 23:01
mój drogi... staram się nie dostrzegać tego, gdy brakuje ci argumentów i zaczynasz mnie obrażać.... jak widzę postrzegasz to jako słabość...
nie chciałem zamienić merytoryki na słowne MMA...
tak, że tutaj masz rację: nie chcę się mocować na słowa...

jak mówi moja dziewczyna:
prześlij mu buziaczki i idź spać...
stosuję się niniejszym... (trzeba jeść)

pozdrawiam hauera i arashel...
Zgłoś
Ork.Fajny 2012-09-01, 9:03
A najśmieszniejsze w tym jest to że to ty nie podałeś argumentów a ja tylko zapytałem się czy cię popierdoliło.
Zgłoś
r................h 2012-09-01, 11:54
przyłapałeś mnie
Zgłoś
Kluska 2012-09-01, 13:27
macie nawalone pod czerepem, żeby robić kretyn-war odnośnie czcionki. serio. nudzi wam się? to się rozebrać i pilnować ubrania. albo montować jakieś materiały na harda.

więc słowem pojednawczym
W tym kontekście - tak, czcionka jest głównie używana przez narodowco-SOCJALISTYCZNĄ, polską młodzież.
i to strasznie krzywdzące jest, że temat nie związany z jakimś szerzeniem hitlerjugendowej fascynacji, BA! związany z przeciwną ideologią! Jest nieopacznie kojarzony - nawet przypadkowo - z pustymi czerepami.
---
Hitler jadł z talerza. Hitler zasiadał w fotelu. Używał prądu i gazu. A jego wypociny wydrukowano na papierze, używając wielu czcionek.
---

Lubię tego Crusejdera ;d nawet z takiego gównianego filmu zrobił fajny klip.
Zgłoś
S................k 2012-09-01, 14:08 2
@Kluska

Ta, ale wytłumacz debilowi, że narodowy socjalizm to kurwa socjalizm, a nie prawica. W tym problem, że znaczna część populacji wierzy dalej w komunistyczne bajeczki o prawicowym charakterze faszyzmu i nazizmu kiedy to główny twórca tego pierwszego był socjalistą i działał aktywnie we włoskiej partii o charakterze socjalistycznym. Komunizm umywał ręce od nazizmu po wojnie to i wpierał ludziom głupoty.

PS Zobaczcie plakaty propagandowe III Rzeszy i ZSRR, powstały na tych samych motywach i pomysłach. Podobieństwo ogromne. Różnica między komunizmem, a nazizmem polega na tym, że ten pierwszy chciał zrobić z ludzi jeden internacjonalny naród, a ten drugi doprowadzić do dominacji jednego narodu nad resztą społeczeństw i wg jego zamysłu reszta narodów miała ulec asymilacji bądź eliminacji (w komuniźmie eliminacja skupiała się na klasach inteligenckich i "burżuazyjnych" czyli dawnej arystokracji).
Zgłoś
ziutek11113 2012-09-01, 14:21
rzepich
ale ty jestes popierdolony, tylko w pysk zdzielic
Zgłoś
Kortens 2012-09-01, 21:32
Dla mnie nie jest to szczytne. To kolejny oddział barbarzyńców wojennych, nie lepszych od Niemców. Dlaczego nie mówimy o tym? Bo są nasi, więc to są mściciele. Nie, to barbarzyńcy, którzy prawdopodobnie walczyli bez honoru i litości.

A tak mi się skojarzyło, co uważacie o Bitwie Warszawskiej Romana Hoffmana? Nie wyczuwaliście w tym filmie ogromnego kiczu ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów