Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przed interpunkcją nie stawia się spacji, nieuku. Jeszcze jakieś rodem z Choroszczy kropki, spacja, znak zapytania, czy chuj wie co, a te wasze końskie zaloty to na PW pisać, bo już się rzygać chce od tych pedalskich tekstów.
No jak tobie może chcieć się rzygać w takim razie? Nie przejmuj się, to że jesteś pedałem wcale ci nie umniejsza.
Ooooooo! Piwo od Mateusza Sienko z Białegostoku, niebywały zaszczyt. .
Wiesz jak to co napisałeś powinno po polsku wyglądać ?
Zdążyłeś się napić ze swoim idolem. ?
te przecinki to sobie w dupę wsadzić możesz.a co do wielkiej litery dalej nie rozumiesz bo już ci pisałem ale dla takiego tłumoka jak ty dalej nić nie dociera. wiem że nie wiesz co to słowo tłumok bo nawet takie nie znasz poproś mamę niech ci wytłumaczy wiem powtarzam się.
te przecinki to sobie w dupę wsadzić możesz. a co do wielkiej litery dalej nie rozumiesz bo już ci pisałem ale do takiego tłumoka jak ty dalej nić nie dociera.
Już ci mówiłem co masz zrobić Mati Sienko z Białegostoku. Popracuj nad sobą bo jest miernie.
Już ci mówiłem co masz zrobić Mati Sienko z Białegostoku. Popracuj nad sobą bo jest miernie.
mierną to ty masz tam pewnie kuśkę ^ też pewnie nie wiesz co to oznacza taki jesteś upośledzony !
mierną to ty masz tam pewnie kuśkę ^ też pewnie nie wiesz co to oznacza taki jesteś upośledzony !
Jeden niedorozwój wcześniej napisał że, ma dość przepychanek. W sunie jesteś żałosny, wiec nie tracę na ciebie czasu. Miłego dnia Podlaski prostaczku.
I za tydzień na tej posesji interwencja S.W.A.T, po anonimowym telefonie, Powód dowolny, od przemocy domowej, przez prochy, po nielegalną broń czy terroryzm.
No bo kto to widział, żeby bezrobotny potomek zbieracza bawełny, pyskował do białego człowieka?
Poza tym analfabeta i łajza wyzywający mnie od tłumoka, naprawdę wygląda rachitycznie.
Jeden niedorozwój wcześniej napisał że, ma dość przepychanek. W sunie jesteś żałosny, wiec nie tracę na ciebie czasu. Miłego dnia Podlaski prostaczku.
patrz po ci się zaraz dupa spoci ale cię sprowokowałem lubisz to ?
patrz po ci się zaraz dupa spoci ale cię sprowokowałem lubisz to ?
Tak Mati.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów