📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nie potrafie się bić ale było dwóch takich cwaniaków z którymi zrobiłem identycznie hyc o podłogę
@MyBijaCZ
Zadawane chaotycznie, odsłaniając głowę. Poza tym były średnio szybkie, bite na siłe, człowiek znający podstawy czegokolwiek by sobie poradził. Zaufaj mi, jestem ekspertem.
Zadawane chaotycznie, odsłaniając głowę. Poza tym były średnio szybkie, bite na siłe, człowiek znający podstawy czegokolwiek by sobie poradził. Zaufaj mi, jestem ekspertem.
Nibiru82 napisał/a:
nie potrafie się bić ale było dwóch takich cwaniaków z którymi zrobiłem identycznie hyc o podłogę
i jakie miałeś obrażenia po przyjebaniu o podłogę?
Drugi cios dosięgnął pana w kurtce... po rzucie workiem ze śmieciami wyraźnie słychać, że "ciąga nosem" i robi krwistą ścieżkę na podłodze.
Nigdy nie zrozumiem solówek w miejscach gdzie można kogoś pozbawić życia w mgnieniu oka...
Trzeba być tępą dzidą żeby ryzykować własnym zdrowiem dla 2 minut dowartościowania własnego ego.
Prawda jest taka, że jak komuś brak argumentów to zaczyna się rozwiązywanie problemów siłą.
Cieszy mnie jedynie fakt, że ta bieda umysłowa sama się eliminuje.
Trzeba być tępą dzidą żeby ryzykować własnym zdrowiem dla 2 minut dowartościowania własnego ego.
Prawda jest taka, że jak komuś brak argumentów to zaczyna się rozwiązywanie problemów siłą.
Cieszy mnie jedynie fakt, że ta bieda umysłowa sama się eliminuje.
pve11 napisał/a:
@MyBijaCZ
Chłystku właśnie udowodniłeś, że gówno się znasz. Uderzenia były wyprowadzane naprawdę dobrze. Sam trenuję muay thai od wielu lat, a boję się każdej walki i nigdy nie wiem, czy sobie poradzę. Ale ty pewnie miesiąc temu zapiałeś się na karate, więc jesteś już pro i załatwisz każdego.
Ani z jednym, ani z drugim nie chciałbym się bić, obydwoje napierdalają ostro, młody był po prostu dużo mniejszy. Luje potężne poleciały, świetny filmik, piwo w chuj.
Ładne lepy wypierdalał, ale chyba go duma poniosła zbytnio albo koledze w kurtce srać się chciało nieprzeciętnie. Człowiek z kupą w połowie w dupie w połowie w gaciach potrafi zdziałać cuda. Przebiec maraton to chuj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów