miał być używany do oczyszczania ropy z wody,morskiej,ale okazał się za drogi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Cytat:
Druga sprawa to to, że takie coś jak mnie pamięć nie myli było, czy jest sprzedawane jako zabawka dla dzieci.
toysrus.com/product/index.jsp?productId=3843957
Siostrzeniec mojej zony bawil sie tym kiedys.
A pozniej mu to zajebalem bo mi sie podobalo
Siostrzeniec mojej zony bawil sie tym kiedys.
A pozniej mu to zajebalem bo mi sie podobalo
Kurwa, wujek oddawaj mój piasek!
sadistic uczy bawi wychowuje
za drogi ? nie wydaje sie to drogie w kosztach ... tymbardziej jeśli chodzi o ochronę fauny i flory .. lepiej żeby zwierzęta topiły się w ropie - racja ; ) bo to jest za darmo ....
emilwkpg napisał/a:
za drogi ? nie wydaje sie to drogie w kosztach ... tymbardziej jeśli chodzi o ochronę fauny i flory .. lepiej żeby zwierzęta topiły się w ropie - racja ; ) bo to jest za darmo ....
tam gdzie jest polityka i duże pieniadze, najprostsze i najbardziej efektywne metody często nie są nagłaśniane.dlaczego?domyśl się
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów