📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
sku%&*el chłodzony cieczą + 3660–3860 kJ/m3 na wtrysku ma 48KM, a dzięki powiększonej o 2 mm średnicy cylindra przenosi spory moment obrotowy na tylne opony! (zwłaszcza na niskich obrotach = pełny bok, non top! piękna sprawa
Toddler napisał/a:
ta, pale!
palenie zabija
wziął je z kątowni. 2mm powiększana średnicę cylindra wziął z pierwszego korytarza po prawej stronie, a o tym momencie na tylnym kole powiedzieli mu w pokoju na samym końcu po lewej stronie.
wziął je z kątowni. 2mm powiększana średnicę cylindra wziął z pierwszego korytarza po prawej stronie, a o tym momencie na tylnym kole powiedzieli mu w pokoju na samym końcu po lewej stronie.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów