Jeżeli się nie przyjmie to niech zawiśnie w poczekalni i nikt tego nie rusza
Jeżeli się nie przyjmie to niech zawiśnie w poczekalni i nikt tego nie rusza
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest hymn BMW cioty
Niestety prawda jest zgoła inna, ale grunt to dobre samopoczucie.
BMW-Bolid Młodzieży Wiejskiej
Bardzo Mały Wacek
A tak na poważnie, to auta dla facetów z jajem to audi i tyle...
Audi jest lepsze, o wiele...
BMW-Bolid Młodzieży Wiejskiej
Bardzo Mały Wacek
A tak na poważnie, to auta dla facetów z jajem to audi i tyle...
Kolejny gimbusek ma wakacje i wali same konkrety na sadolu...
Jakie wieśniary, ja pierdolę... Logo marki produkującej samochody drogie i luksusowe dla prezesów stało się wizytówką tępych wielkoludów i dyskotekowych lachociągów. Ja pierdolę, wstyd.
Sam sobie poniekad odpowiedziales czemu w polsce bejca jest dresowozem.
Taki bogaty pon z niemiec kupi sobie bejce i nią zapierdala, zapierdala, zapierdala i rozdupca. Z przystanku robią dzięki szpachli znowu bmw, bogaty biznesmen sprzedaje ja za grosze (ktore da pewnie synkowi) do polski, w polsce tylko idiota kupi przystanek a kto jest idiota?... No wlasnie.
Audi jest lepsze, o wiele...
Coś co nalezy do koncernu VW... Aha a to ciekawe
Przykład, weźmy starą M3 i starego Passata...
Do VW ogólnie należy Audi po części, Porchse... Do audi należy Lamborghini więc 2 wielkie mocarstwa motoryzacyjne. Niestety, BMW poza Polską jeżdżą blondynki... Samochód pod względem mechanicznym też nie zachwyca tak jak VW albo Audi.
aha rozumiem, stary passat niszczy m3 pod względem mechanicznym. Rozwiń swoja myśl, proszę, czuje że będzie ciekawie. I przy okazji pochwal sie czym jeździsz, bo skoro porownujesz m3 i starego passata to widocznie miałeś do czynienia z jednym i z drugim... chyba że sie mylę i widziałeś na oczy tylko jedno z nich... nie chodzi mi tu bynajmniej o m3...
Niestety, BMW poza Polską jeżdżą blondynki...
Widze też że dotarłeś do jakiś tajnych danych że bmw jeżdzą też blondynki... nie tylko w polsce! masakra, a ja myślałem że za granicą nie ma blondynki która ma bmw. kurwa jaki człowiek był ciemny, otworzyłeś mi oczy.
EDIT - dobra, znalazłem ich. Nazywają się "Vizza" czy coś w podobie. Po pobieżnym przeanalizowaniu reszty ich twórczości muszę stwierdzić, że oni chyba tak na serio mają
Jeżdżę Audi A6 z 2001 150 km na skrzyni Multi Tronic. Samochód przyjemny, tani w użytku no i wolny też nie jest
Jeździłem już paroma samochodami marek sportowych, ale BMW to przekrzyczany samochód. Może i ma historię itp. ale to nie to samo co kiedyś. Tak samo z Mercedesem, weź starego merca 123 a dzisiejszą C klase.
Niestety, BMW poza Polską jeżdżą blondynki... Samochód pod względem mechanicznym też nie zachwyca tak jak VW albo Audi.
Ja wiem że dla entuzjastów tej marki wydaje się to być śmieszne, ale samochody BMW nie są lepsze od innych...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów