📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kto to jest Marcin Miller?
xyz893 napisał/a:
Kuba to żydowski polonofob. Żal mi dzieciaków co w nim widzą autorytet. On z was szydzi na każdym kroku
Wybacz że postawiłem Ci piwo kretynie. To przez przypadek, i mam nadzieję że się to nie powtórzy. Jak zobaczyłem potem całokształt Twoich wypowiedzi to zacząłem bić głową w biurko. Czasem się kurwa zastanawiam, dlaczego ten naród niema choćby trochę dystansu do siebie? Ale nie kurwa, my wolimy rozpamiętywać nasz rycerski patos, narzekać na ogólnoświatowy spisek przeciw nam i rozmyślać nad kolejnymi pięknymi porażkami, które lubimy bardziej od zwycięstw.
@xyz893: Nie jestem fanem Wojewódzkiego, ale jeżeli on z kogoś szydzi, to właśnie z takich jak ty. Ociemniałych antysemitów i katoli. Idź na festyn pisuaru i zaatakuj dziennikarzy Lisa, bo to żydo-niemco-rosyjsko-mason i polonofob. Jesteś zerem. Takim jak ty wydaje się, że macie monopol na nazywanie siebie polakiem i patriotą. Wstyd mi za takich ludzi jak ty. Na szczęście już niedługo mochery pójdą do piachu, a ty choć pewnie jesteś młodszy, to mam nadzieję, że popełnisz samobójstwo po przegranej Kaczyńskiego w wyborach. Czego ci życzę...
I tak najlepsza była Grochola.
morinho ja uważam po prostu, że lepiej jest walczyć o pamięć Polaków poległych w wojnach niż o przyzwolenie palcowania się pedałów bo tobie pewnie taka Polska się marzy
xyz893 napisał/a:
Kuba to żydowski polonofob. Żal mi dzieciaków co w nim widzą autorytet. On z was szydzi na każdym kroku
Nie on szydzi z takich jak ty xd i z twojej matki.
peace
Nie wiem co jest śmieszniejsze czytanie waszych komentarzy czy te filmiki
kys88 napisał/a:
A chuj ci w dupę ,promyczku :*
Chciał byś, ale na takie zabawy umawiaj sie z kolegami z klasy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów