📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Haha Się Pośmiałem
garota napisał/a:
Nie zakryć dziurę, tylko powinien wycofać do tyłu szybko zamiast stać jak pizda i czekać aż się wyśliźnie. Co za tępe chuje. Szkoda zwierzaka.Jakie to są kurwa tępe zwierzęta te araby. Jakby nie widzieli co zaraz się stanie. Jakby to problem zakryć tą dziurę po podniesieniu wielbłąda.
co za tępaki, zamiast od razu jak już był wyjęty odjechać łychą to oni chuj wie na co czekają
dokładnie kolego
Wojtass84 napisał/a:
Nie zakryć dziurę, tylko powinien wycofać do tyłu szybko zamiast stać jak pizda i czekać aż się wyśliźnie. Co za tępe chuje. Szkoda zwierzaka.
dokładnie kolego
Bez europejskich inżynierów już nie tak łatwo.
garota napisał/a:
Jakie to są kurwa tępe zwierzęta te araby. Jakby nie widzieli co zaraz się stanie. Jakby to problem zakryć tą dziurę po podniesieniu wielbłąda.
nie obrażaj zwierząt!
Kisnę, kisnę jak skurwysyn. Mogli go zajebać ale nie. Utopili wielbłąda na pustyni... Szkoda mi tego zwierzaka ale mam polew w chuj. Co ja się martwię o Europę, przecież ci debile sami się wybiją
"utopili wielblada na pustyni"
hahah tylko specjalne ciapackie zdolniachy tak potrafia
hahah tylko specjalne ciapackie zdolniachy tak potrafia
Psilocke napisał/a:
No ale pomyślcie jakie to umiejętności.
Utopić wielblada na pustyni. No kurwa magia normalnie.
Chłopie nie żartuję, jeżeli będzie konkurs na komentarz roku to dostaje ode mnie nagrodę honorową. No żeś rozjebał system
Było ruchanie, czas na kebaby
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów